Cum arăta Roxana Prințesa Ardealului pe vremea când cânta cu Nicolae Guță. Artista a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Roxana Prințesa Ardealului s-a lansat în muzică alături de Nicolae Guță și a început să aibă din ce în ce mai multe colaborări cu diverși artiști.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

roxana printesa ardealului gravida


In articol:

Roxana Prințesa Ardealului sau Roxana Rotaru cum este în buletin a fost cunoscută pentru colaborările muzicale alături de Nicolae Guță.

Citeste si: Imaginile durerii! Ștefan Stan, devastat la înmormântarea mamei lui, Mihaela Soare

Citeste si: Elev, bătut și umilit la o școală privată din București: „Mami, am inima neagră. Nu mai pot. Nu înțeleg cu ce am greșit!” Ce mesaj i-au scris pe tablă

Citeste si: Actriță porno găsită moartă într-o cutie de lemn umplută cu beton. Descoperirea șocantă a fost făcută la cinci luni de când a dispărut

Cum arăta Roxana Prințesa Ardealului pe vremea când cânta cu Nicolae Guță. Artista a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Între timp, Roxana nu a renunțat la pasiunea ei și a continuat să își onoreze contractele, doar că s-au produs schimbări majore legate de aspectul fizic. Cântăreața a trecut printr-o tramsformare spectaculoasă și nu există nicio asemănare între Roxana de acum și cea care s-a lansat în muzica de petrecere cu ani în urmă. 
Roxana este mai slabă față de cum era acum câțiva ani când s-a lansat în muzică și se vede cu ochiul liber că acordă mai mult timp îngrijirii personale.

roxana printesa ardealului

Artista este o femeie împlinită și va deveni mamă la începutul anului viitor, în luna februarie.

„Sunt bucuroasă că voi deveni mamă pentru prima oară și mă bucur că va fi băiețel, îmi doream ca primul copil să fie băiat. Am păstrat totul secret spre binele copilului, am vrut să mă asigur că totul e ok și că bebe este perfect sănătos. Cred că orice femeie ar fi făcut la fel, s-ar fi gândit la binele copilului. Lui Florin nu i-a venit să creadă când l-am anunțat, dar s-a bucurat foarte tare, fiind primul copil, este o binecuvîntare de la Dumnezeu!", a declarat Roxana Prințesa Ardealului după ce a anunţat sarcina.

nicolae guta si printesa ardealului

Roxana a mai mărturisit că se simte foarte bine de când este însărcinată și este chiar foarte frumoasă: „Mă simt foarte bine, nu am luat mult în greutate. Nu am grețuri cred că sunt o norocoasă și sper să fie așa pe tot parcursul sarcinii. Mi se pare că înfloresc și mă simt frumoasă, mai frumoasă ca niciodată. Mi se pare că nu am fost niciodată atât de senină", spune fericită artista.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate