Ultimă oră! Ce se află, de fapt, pe hard diskurile lui Răzvan Ciobanu

S-a aflat ce conțin hard diskurile creatorului de modă Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Avocata Laura Vicol și cea mai bună prietenă a designerului Răzvan Ciobanu a mărturisit că pe hard diskuri se aflau, de fapt, schițe și prezentări de modă.

”Hardurile și un laptop au fost găsite de mama lui Răzvan Ciobanu și acum sunt la mine. Hardurile conțin schițe, prezentări de modă. Nu este nimic adevărat din speculațiile care s-au făcut”, a declarat Laura Vicol, conform stirilazi.ro.

Citeste si: Ionuț Cercel, capturat de polițiști! Primele imagini cu proprietarul mașinii în care Răzvan Ciobanu a murit

Citeste si: Au apărut noi imagini cu Răzvan Ciobanu din ziua morții! Se plimba haotic la evenimentul de la malul mării

Citeste si: Ultima oră! Informație-bombă în cazul Răzvan Ciobanu. Au fost aduși la Poliție!

Dezvăluiri uluitoare despre Răzvan Ciobanu, din adolescență!

Răzvan Ciobanu, regretatul creator de modă care a murit imediat după Paște, într-un accident de mașină care ridică și acum întrebări, era, susțin foștii săi colegi de liceu, un adevărat copil-minune. Mai exact, unul dintre foștii săi colegi de liceu, de la Colegiul Economic A.D. Xenopol din București, a dezvăluit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, o serie de povești despre Răzvan Ciobanu și adolescența zbuciunmată a acestuia. 

”Noi eram șase băieți în clasă. Ne era greu să jucăm un fotbal și tot timpul ne rigam de Răzvan să ne ajute să facem și noi o echipă la orele de sport. Totdeauna ne refuza. Nu avea chef de fotbal, era preocupat să deseneze. Știu că i-am luat o dată caietul să văd ce desenează și atunci am rămas interzis. Adică, eu care nu am talent la desen, am văzut niște rochii desenate cum nu vedeam pe niciunde”, ne-a povestit în exclusivitate unul dintre foștii colegi de liceu ai lui Răzvan Ciobanu.

Citește continuarea aici.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate