Ultima oră! Cererea de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă

Autorităţile din Madagascar au admis cererea de extrădare a lui Radu Mazăre, a anunţat ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Informarea oficială a ajuns, marţi, la sediul Ministerului Justiţiei.

„Ministerul Justiţiei a fost sesizat şi informat oficial astăzi, ora 17:19 de către biroul naţional Interăol că procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă de către autorităţile din Republica Madagascar. Din acest moment, sunt puse în aplicare în regim de urgenţă dispoziţiile privind preluarea din Republica Madagascar a lui Radu Mazăre sub escortă de către autorităţile competente din România”, a declarat, marţi, Ana Birchall.

Cererea de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă

Ministerul Justiţiei a transmis luni documentele necesare în vederea extrădării fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, din Madagascar, luni la ora 09.00 acestea fiind primite de ministerul Justiţiei din Madagscar.

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, apel disperat: "Este o chestiune de ore sau de zile" - Care este starea artistului

Citeste si: Scandal imens acasă la Bianca Drăgușanu! A venit poliția! Alex Bodi a încercat s-o răpească

Citeste si: Monica Tatoiu a vrut să se arunce de la etaj! A povestit totul cu lacrimi în ochi!

De asemenea, Jean-Jacques Randrianasolo, ministrul Justiţiei din Madagascar, a declarat că Radu Mazăre va fi extrădat în România, informează publicaţia L'Express de Madagascar, care precizează că fostul primar al Constanţei ar fi depus cerere pentru azil în Madagascar.

Fostul edil are de executat o condamnare definitivă: judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei. Radu Mazăre a fost acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa), prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

 

sursa

sursa foto: Mediafax Foto

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate