Scandal imens acasă la Bianca Drăgușanu! A venit poliția! Alex Bodi a încercat s-o răpească

Scandal imens, ieri seară, acasă la Bianca Drăgușanu! A venit poliția la fața locului! Alex Bodi a încercat s-o răpească, iar vecinii au sunat la 112.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Scandal imens, aseară, acasă la Bianca Drăgușanu. Alex Bodi a mers acasă la Bianca și ar fi încercat să o răpească.

Alex Bodi a vrut s-o ia cu forța cu el pe Bianca Drăgușanu. Vecinii au chemat poliția.

Alex Bodi nu concepe să stea departe de Bianca, de care se despărțise după vacanța de Paște în Spania. Bărbatul a mers acasă la blondină și a încercat să o ia cu el cu forța. Bianca s-a opus și a ieșit un mare circ.

Citeste si: Și-au premeditat divorțul pentru audiență! „Poate o să am și eu emisiunea mea! Facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”

Citeste si: Monica Tatoiu a vrut să se arunce de la etaj! A povestit totul cu lacrimi în ochi!

Citeste si: Înainte arăta așa, dar acum este ispită în Thailanda! Cine este tânăra care s-a transformat într-o bombă sexy

Vecinii au sunat la 112 și au reclamat că Bianca și Bodi se ceartă rău în incinta complexului rezidențial. La fața locului, a sosit la scurt timp un echipaj de poliție. Oamenii legii i-au legitimat pe amândoi și au încercat să afle ce se întâmplă.

Bianca Drăgușanu a refuzat să depună plângere, iar polițiștii au plecat după ce s-au asigurat că cei doi tineri s-au calmat, anunță spynews.

Cum s-a umplut de bani Alex Bodi! Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a fost patron de discotecă la Madrid! DEZVĂLUIRI

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu este partener într-o companie specializată în vânzarea microlingourilor de aur şi îşi permite un stil de viaţă extravagant. Doar în ultimele luni, Bodi şi-a achiziţionat un Roll Royce şi un Ferrari.

Până să ajungă aici, Bodi a strâns bani în Spania, unde a stat mai mulţi ani, mai ales că şi părinţii săi locuiesc lângă Madrid, la Alcala de Henares. Recent, el a postat un mesaj ironic: “De 1 mai, toate drumurile duc la mare....Nuba&Loft! După 2-3 mai, majoritatea la Casele de amanet!”.

“Ce ironic ai fost cu postarea aceasta, dacă nu ar ştii lumea cu ce te-ai ocupat pe la Madrid”, i-a răspuns o amică. „Păi știe lumea...doar am avut 3 ani discotecă!”, a dezvăluit Alex Bodi.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate