Ultima oră! Detalii despre starea de sănătate a marii actrițe Ileana Stana-Ionescu! Are probleme mari și abia se mai poate mișca

Ileana Stana-Ionescu, probleme mari la bătrânețe. Actrița de 84 de ani are dificultăți de mișcare.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu


In articol:

Ileana Stana-Ionescu s-a restras din activitate după 60 de ani de carieră și își petrece timpul cu soțul său. Însă, actrița se confruntă cu problemele bătrâneții, se deplasează cu dificultate și iese rar din casă.

În urmă cu doi ani, Ileana Stana-Ionescu s-a retras din activitate , iar pentru întreaga carieră, a fost premiată

la ”Gala Premiilor Gopo” cu ”Premiul pentru Întreaga Carieră”. Actrița în vârstă de 84 de ani se mișcă cu greutate din cauza vârstei înaintate. Aproape tot timpul și-l petrece în pat sau pe fotoliu.

”Stă în pat și în fotoliu, atât. Este ajutată de soț și de o femeie care vine să le facă mâncare și curățenie. Dacă face câțiva pași prin casă, obosește foarte tare și nu mai poate respira. Nu mai iese din casă aproape deloc. Nu are o boală gravă, ci pur și simplu are o bătrânețe mai grea. Soțul ei îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică”, ar fi declarat surse din apropierea marii actrițe pentru Impact.ro.

Citeste si:Cum arată actrița Ileana Stana Ionescu la 83 de ani

Citeste si: Ce trebuie să ai în mașină iarna? Trusa completă a șoferului pentru o călătorie fără griji - libertatea.ro

Citeste si: Ce a păţit Dan Chișu la câteva ore după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19 - bzi.ro

Actrița și soțul ei au grijă de sănătatea lor și mențin regulie de protecție împotriva coronavirusului.

“Stăm liniştiţi în vila din Pipera şi nu am prea mai ieşit. Norocul nostru că stăm la curte şi avem pomi fructiferi, am un păr cu 7 fructe, un măr, cu un singur fruct, şi un lămâi.

Câteodată le mai număr, când n-am ce face. Avem o doamnă care ne ajută, stă cu noi, se ocupă de gătit şi de curăţenie, iar un nepot ne face cumpărăturile, ni le lasă la poartă. Avem un dispozitiv de dezinfectat toate produsele”, a spus Andrei Ionescu, soţul actriței pentru click.ro

Citeste si:Apariția care a îngrijorat lumea artiștilor din România! Ce se întâmplă cu Ileana Stana Ionescu VIDEO EXCLUSIV

Ileana Stana Ionescu
Ileana Stana Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Ileana Stana-Ionescu își vede fiul de două ori pe an

Ileana Stana-Ionesculocuiește cu soțul său, care îi este alături de peste șapte decenii . Însă actrița îi duce dorului fiului său care este medic în SUA și îl vede doar de două ori pe an.

„Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect. Dar simt nevoia atingerii lui”, a declarat actrița în urmă cu doar câteva luni.

Ileana Stana-Ionescu, debut

Ileana Stana-Ionescu s-a născut la 14 septembrie 1936, la Brad, județul Hunedoara și este o actriță română, care a fost aleasă deputat de București în legislatura 2000-2004, ca reprezentantă a minorității italienilor din România.

Ileana Stana-Ionescu a fost membru în grupul parlamentar de prietenie cu Republica Italiană și președinte al grupului parlamentar de prietenie cu Republica Panama.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Apariția care a îngrijorat lumea artiștilor din România! Ce se întâmplă cu Ileana Stana Ionescu VIDEO EXCLUSIV

Din septembrie, n-a mai văzut-o nimeni pe Ileana Stana Ionescu! Prima apariţie pe scenă a actriţei după ce şi-a anunţat retragerea! Cât de transformată e!

Cine e unul dintre cei bine înfipți oameni în sistem. Incredibil ce salariu are la stat

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Florin Busuioc, lovitura de grație la PRO TV! Decizia care vizează postul de televiziune

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Omul care i-a înfipt un cuțit în spate lui Ceaușescu. Erou sau trădător

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies