Ultimă oră! Starea lui Mihai Constantinescu s-a schimbat! ”A băut apă din cană singur! E o minune”

Mihai Constantinescu dă semne că ar putea să își revină

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

În umă cu două săptămâni, o veste șoc a făcut înconjurul internetului. Mihai Constantinescu ar fi încetat din viață, după patru luni de chin în salonul său de la Spitalul de Urgență din Capitală! Din fericire, totul a fost doar o informație falsă, iar situația îndrăgitului concurent este, paradoxal, una îmbucurătoare.

De altfel, imediat fake news ce anunța moartea lui Mihai Constantinescu a fost momentul în care reprezentanții Spitalului Floreasca au venit cu câteva precizări privind starea artistului. Acești au afirmat că Mihai Constantinescu este mai bine și că ar fi hrănit pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată. 

Citeste si: Mihai Constantinescu s-a iubit cu o fată de liceu, iar ea a rămas însărcinată! Copilul artistului ar fi avut acum 42 de ani! Ce s-a întâmplat?

Citeste si: Reacția dură a Mirabelei Dauer după știrea falsă că Mihai Constantinescu a murit

Citeste si: Călin Geambașu își desființează tatăl celebru: ”Păi, ce facem, "maestre", te-a lovit Alzheimer-ul?”

Mihai Constantinescu s-a hrănit până acum prin perfuzii

În completarea medicilor au venit și informații din partea apropiaților lui, care au dezvăluit o serie de lucruri despre vedeta muzicii ușoare românești.

Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent  au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, a declarat o sursă apropiată familiei.

fara descriere

Mihai Constantinescu se reface în spital! ”A făcut progrese”

Veștile bune în privința artistului nu se opresc aici, iar ultimele par a fi chiar îmbucurătoare. Mihai Constantinescu se reface în spital! De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, au dezvăluit surse din spital.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate