Florin Călinescu intră în politică! A fost ales președintele unui partid

Informații de ultim moment despre Florin Călinescu! Omul de televiziune a intrat în politică!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Informații-bombă despre omul de televiziune Florin Călinescu! Actorul a intrat, oficial, în politică, chiar dacă în ultima perioadă a postat mesaje critice la adresa guvernanților prin intermediul rețelelor de socializare.

Florin Călinescu va face parte de acum înainte din Partidul Verde. El va fi președintele partidului.

Citeste si: Ce se întâmplă în spital cu Mihai Constantinescu! Amănunte despre tratamentul pentru salvarea artistului ”I s-a făcut dializă”

Citeste si: Daniel Osmanovici, purtător de cuvânt al CNAS, a demisionat din funcție

Citeste si: "Rușinică mare!" Cum a fost surprinsă o concurentă de la Puterea Dragostei în timp ce camerele erau asupra ei: "O luase mâncărimea"

”Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic. Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism” a transmis Dan Acibotăriță, liderul Verzilor suceveni, secretarul executiv al Partidului Verde la nivel național.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate