Ultimă oră! Ștefan Bănică Jr. a devenit tătic! Lavinia Pîrva a născut în urmă cu puțin timp

Este fericire mare în familia lui Ștefan Bănică Jr. A devenit tătic!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Fericire mare în familia lui Ștefan Bănică Jr. Artistul este pe culmile bucuriei după ce a venit pe lume băiețelul lui și al soției sale, Lavinia Pîrva.

”Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă, pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, este anunțul scris de Ștefan Bănică Jr. pe rețelele de socializare.

Citeste si: Deea și Dinu Maxer, anunț important! Familia se mărește! ”Sunt însărcinată în 4 luni”

Citeste si: Deea de la Puterea Dragostei este disperată: „Suferă de leucemie acută!” Și-a rugat toți fanii să o ajute

Citeste si: Andreea Mantea, mai furioasă ca niciodată la Puterea Dragostei: „Mi-e rușine că am avut astfel de oameni în emisiune”

Ștefan Bănică a anunțat în luna decembrie că va avea un băiețel

Ștefan Bănică a făcut anunțul despre sarcina Laviniei la ultimul concert de Crăciun de anul trecut. Vestea i-a bucurat pe toți fanii celor doi.

Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a anunțat Ștefan Bănică faptul că Lavinia Pîrva este însărcinată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate