Ultimă oră! Telefonul Luizei a fost folosit noaptea trecută! Detaliul care aruncă în aer ancheta

Detalii de ultimă oră în cazul Luizei Melencu! Telefonul ei a fost folosit noaptea trecută.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi detalii ies la suprafață în cazul Luizei Melencu. Telefonul ei mobil a fost folosit în noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.56. Presupusa victimă a criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, Luiza, lipsește din sânul familiei
încă din luna aprilie a acestui an.

O colegă de clasă a Luizei a sesizat faptul că ea a ieșit din grupul de WhatsApp din care făcea parte alături de ceilalți colegi din clasă. Când a observat lucrul acesta, colega ei a sunat pe numărul respectiv, dar i-a intrat robotul!

Citeste si: Cu cine a vorbit Luiza Melencu pentru ultima dată, înainte de a dispărea! Dezvăluiri cutremurătoare

Citeste si: Femeia batjocorită de monstrul din Caracal a dezvăluit la ce film de groază se uita când o viola: „Am văzut iadul”

fara descriere

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. - bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (...) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit... Avea două cartele, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum... Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (...) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a declarat bunicul Luizei Melencu.

„Pe WhatsApp n-am sunat-o niciodată (n.r. - din 14 aprilie), am sunat pe numărul ei, dar era închis. Eu cred că este la cineva telefonul ei. Sau cartela“, a spus prietena fetei.

Citeste si: Ce au găsit anchetatorii în groapa de gunoi de lângă casa lui Gheorghe Dincă: „Nu creștea vegetație...”

fara descriere

Sursă foto: Adevărul

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate