Avertizări pentru ziua de Sfântă Mărie! Luna plină în Vărsător stârnește furtuni sufletești, certuri și gelozii

Ce aduce cu ea Luna plină în Vărsător.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, www.lusneac.com, trage un semnal de alarmă în privința zilei de astăzi. De Sfântă Mărie, există pericol de scandaluri furtunoase. Se recomandă prudență.


In articol:

Formarea aspectului de Lună Plină în Vărsător, fenomen astrologic care întâmplător are loc azi, de Sfântă Mărie, va declanșa situații tensionate, certuri și gelozii. Emoțiile noastre vor fi greu de controlat și nu este exclus să iasă la lumină adevăruri dureroase.

Citeste si: Florin Busuioc, despre fiul pe care l-a părăsit când avea numai o lună: „Mi-am lăsat familia și nu regret...”

Citeste si: Cutremur în România, de Sfânta Maria! Unde s-a simțit

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Anda Adam! Are succes mai mult în alte afaceri decât în muzică!

Ce nu este indicat să faci zilele următoare

“Aspectul astrologic este foarte încărcat. Astăzi, va fi complicat să facem ceea ce trebuie sau ceea ce vor alții, pentru că vom avea tendință puternică de a fi independenți. Vrem să facem doar ce simțim, dorim și ne va fi aproape imposibil să acceptăm compromisurile. Situațiile care ne vor pune la încercare vor aduce clarificări și aflarea unor adevăruri dureroase.

Vărsătorul înseamnă libertate spirituală și emoțională, de aceea nu este exclus să ne răzvrătim. Vor fi emoțiile negative, nervozitate, posibil gelozii, dar și frică. Scăpăm de energiile negative dacă ne vom înconjura de oameni și ne vom focusa pe alte lucruri nu pe problemele noastre. Formarea Lunii pline în Vărsător este doar o perioadă care va trece și ea ca și celelalte.

Este important modul în care gestionăm episoadele furtunoase de azi. Recomand prudență, răbdare și calm. Atenție și la problemele de sănătate. În următoarele zile, ba chiar și săptămâna viitoare, nu sunt recomandate operațiile chirurgicale”, spune Roxana Lușneac Cioriceanu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate