Ultime dezvăluiri în dosarul Caracal! Dorin Dumitran a făcut declarația momentului despre Gheorghe Dincă: "A descris modul în care a chinuit-o pe Luiza"

Dorin Dumitran face declarații șocante despre Gheorghe Dincă!

Ultime dezvăluiri în dosarul Caracal! Dorin Dumitran a făcut declarația momentului despre Gheorghe Dincă:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Profilierul lui Gheorghe Dincă, Dorin Dumitran, face dezvăluiri șocante despre monstrul din Caracal. Acesta susține că "a scris 33 de pagini despre cum le-a chinuit" pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu . Dezvăluiri de ultimă oră!

Noi detalii în dosarul Caracal

Dorian Dumitran a vorbit în cadrul unui interviu despre cazul Caracal. Profilierul lui Gheorghe Dincă susține faptul că individul este „un tip care s-a autoizolat progresiv, un dezorganizat, un rudimentar, cu o stimă de sine foarte scăzută, cu o strângere a cercului de relaţii, de prieteni, cunoscuţi, cu o limitare gravă a tot ceea ce ar fi însemnat intruziune în mediul său familial, gospodăresc cred că e mai corect spus aşa, unul cu probleme psihice”

Citeste si: Decizie surprinzătoare în procesul de divorț al părinților Luizei Melencu! Judecătorii au decis: cei doi rămân căsătoriți, chiar dacă tatăl fetei a murit în decembrie! Dezvăluiri exclusive

În continuare, acesta mai susține faptul că în momentul în care a preluat cazul a încercat să vadă cum se simte în ambianța respectivă: „am încercat să văd cum mă simt acolo în acea ambianţă, măsura în care această izolare a fost dorită sau nu, rodul activităţii sale conştiente sau inconştiente, asupra acestor aspecte m-am concentrat”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Dezvăluirea șocantă vine abia acum! Acesta a declarat faptul că monstrul din Caracal „a scris 33 de pagini despre cele două fete. A descris modul în care a chinuit-o pe Luiza. Are un scris destul de dificil de urmărit. Mi s-a gâtuit vocea. Am chemat doi colegi de la operațiuni speciale să intre în cameră ca să pot să mă liniștesc”

Totodată, se pare că Gheorghe Dincă a continuat cu povestea despre Alexandra. 

Ultime dezvăluiri în dosarul Caracal! Dorin Dumitran a făcut declarația momentului despre Gheorghe Dincă: "A descris modul în care a chinuit-o pe Luiza"
Ultime dezvăluiri în dosarul Caracal! Dorin Dumitran a făcut declarația momentului despre Gheorghe Dincă: "A descris modul în care a chinuit-o pe Luiza"

Citeste si: Blestemul Caracal! Mama Luizei Melencu a cerut divorț de tatăl fetei! Câteva zile mai târziu, bărbatul a murit! Dezvăluiri exclusive!

„Pe 8 noiembrie a venit cu detalii despre Alexandra. A scris 33 de pagini despre cele două fete. Este o mare diferență între a declara și a mărturisi. Declarațiile sunt simple. Mărturisirile au în spate trebuința de pedeapsă. Această trebuință de pedeaspă, adică necesitatea ca el să sufere pentru ce a făcut, s-a manifestat la el sporadic, dar foarte interesant”, a explicat Dorin Dumitran.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Blestemul Caracal! Mama Luizei Melencu a cerut divorț de tatăl fetei! Câteva zile mai târziu, bărbatul a murit! Dezvăluiri exclusive!

Un bărbat din Caracal a fost luat cu tot cu sicriu din biserică și dus la morgă. Ce au descoperit rudele bărbatului decedat

Gheorghe Dincă, momente cumplite în închisoare. Ce se întâmplă cu acesta după gratii: ”Au fugit înfricoșați”

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Adevărul despre unt. Cum se face, de fapt? E incredibil cu ce sunt hrănite vacile care produc laptele

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Interviul așteptat de toata Planeta! Cât de tare va lovi Meghan în Casa Regală FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies