Vedete

Ultimele aparitii la TV ale Biancai Dragusanu cu Victor Slav! La WOWBiz au raspuns la cele mai deocheate intrebari, la Te vreau langa mine el i-a facut cea mai frumoasa surpriza!

O mega-bomba a fost detonata in showbizul romanesc! Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ultimele aparitii la TV ale Biancai Dragusanu cu Victor Slav! La WOWBiz au raspuns la cele mai deocheate intrebari, la Te vreau langa mine el i-a facut cea mai frumoasa surpriza!icon photo

 

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai sunt impreuna, insa au decis sa ramana in relatii apropiate de dragul fetitei lor, Sofia Natalia.

Cei doi prezentatori de la Kanal D au hotarat sa mearga pe drumuri separate in viata, dar sa se ocupe impreuna de cresterea si educatia micutei Sofia. Dupa o perioada frumoasa petrecuta impreuna, Bianca si Victor si-au spus adio si isi vad de vietile lor separat.

Ultimele aparitii televizate ale celor doi fosti parteneri au fost bineinteles la Kanal D. Pe 8 martie, Bianca Dragusanu si Victor Slav au venit amandoi la WOWBiz si au raspuns la intrebarile indiscrete ale Andreei Mantea.

"Enumera trei lucruri pe care le faci in luna de miere" a fost curiozitatea Andreei Mantea. "Fac dragoste, inchid telefonul si ma plimb", a spus Victor. "Inchizi telefonul inainte sau dupa ce faci dragoste?", a intrebat, amuzata, Mantea. "Faci dragoste? Cu cine?", a inceput sa rada Bianca.

 

O alta ocazie pentru o aparitie la comun a fost pe 14 februarie. Atunci, Victor i-a facut o mare surpriza iubitei lui. A venit cu un mare buchet de flori si s-a asezat pentru ea la paravan.

Atunci cand a aflat ca Victor a venit in platou, a reactionat: "Te-ai trezit? Tu la ora asta dormeai de obicei. Ce mi-ai adus? Mi-ai adus ceva? Pe bune, chiar a venit Victor? Dar tu nu aveai treaba?"

Victor: Nu, nu, sunt prin telefon, stai linistita!

Cupidon i-a luat la intrebari: Care dintre voi are cele mai multe sanse sa scape telefonul la toaleta?

Bianca: Eu! Cred ca eu!

Cand a fost primul vostru sarut? Cine l-a dat si cui?

Bianca: In urma cu cinci ani? Cred ca in urma cu cinci ani. Bineinteles ca el mie. Au trecut cinci ani, nu mai tin minte.

Victor: Eu m-am lasat destul de greu, dar, intr-adevar, eu am sarutat-o primul.

Unde ati conceput primul copil?

Victor: Da, pai noi avem trei copii... Fetita noastra a fost conceputa departe de tara, intr-un concediu in Cancun".

"M-am oprit in fata televizorului holbandu-ma. Stii ca mie imi place rosu, iar tie iti sta foarte bine in rosu. Am luat un buchet de flori si am venit", a explicat Victor Slav.
 

 
Clipele grele prin care a trecut Florin Busuioc la Terapie Intensivă! Cum a depasit omul de televiziune prima perioadă de stat conectat la aparate în spital! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost înmormântat în mare secret! Ceremonia a avut loc sâmbătă, doar în prezenţa rudelor, într-un sat de munte icon photo

Stiri

Torţionarul Alexandru Vişinescu a fost înmormântat în mare secret! Ceremonia a avut loc sâmbătă, doar în prezenţa rudelor, într-un sat de munte

Alexandru Vişinescu, fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat, a murit pe 5 noiembrie, în timp ce era încarcerat la spitalul închisorii Rahova.

Titlu secțiune