Ultimele cuvinte pe care le-a auzit Luiza Melencu de la mama ei, înainte de a urca în mașina lui Gheorghe Dincă! „Hai, mami…”

Luiza Melencu este una din presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Luiza Melencu este una din presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă. Deși fata din Dioști, județul Olt, a dispărut la fel de misterios ca Alexandra, iar Gheorghe Dincă ar fi recunoscut că a omorât-o, deocamdată trupul fetei nu a fost găsit.
Surse din cadrul anchetei iau în calcul și posibilitatea ca Luiza să fi fost traficată și nu omorâtă.
Mama fetei, plecată de ani buni la muncă în străinătate, a povestit ultima discuție pe care a avut-o cu fiica ei. Vorbeau la telefon, înainte ca Luiza să meargă în oraș, să scoată banii trimiși de mama ei. Se întâmpla la ora 11.29, iar Georgeta Melencu se afla în acel moment în Anglia.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

"A fost 11,00 jumătate când am vorbit ultima dată cu ea. A rămas că ne auzim acasă. Am vorbit pe cameră cu ea şi ea a zis «Hai, mă, mami, că nu merg cu camera, că se uită lumea...!». Era în dreptul parcului şi în momentul în care o arată pe filmuleţ, ea cu mine vorbea. Taică-său o suna, dar ea nu insista mereu. În ziua aia ea l-a sunat, personal. Bărbatul meu a declarat treaba asta, l-a sunat şi i-a spus că urcă în maşină. Şi eu, ultima frază pe care am vorbit-o, a fost: «Ai grijă la cine te urci, mamă!»”, a dezvăluit mama Luizei, potrivit adevarul.ro.

În mod normal, drumul nu ar fi trebuit să dureze mai puţin de o jumătate de oră, iar bunicul fetei a alertat imediat organele de poliție.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cristi Mitrea e revoltat de atitudinea poliţiştilor de la Caracal şi Galaţi! Fostul iubit al Andreei Mantea nu mai suportă: “Eu, sincer, v-aș trage pe roată, la Universitate”

Ultimă oră: telefonul de pe care Alexandra Măceșanu a sunat la 112 a fost ars

Dezvăluiri de ultimă oră! Unde lucra soția criminalul din Caracal cu adevărat în Italia! ”Îi trimitea bani periodic”

Au fost prinși complicii lui Gheorghe Dincă!? Anchetatorii au făcut descoperiri halucinante în cazul Luizei Melencu

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies