Ultimele cuvinte rostite de Petrică Mîțu Stoian înainte să moară! „N-am mare lucru”. Impresarul lui rupe tăcerea

Regretatul solist a vorbit pentru ultima dată cu Constantin Gușman, impresarul său. Ce dezvăluiri i-a făcut, chiar de pe patul de spital!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a murit fulgerător la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicații extrem de grave dobțndite în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2.

El s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021, în jurul orei 21:00, după ce a fost adus cu ambulanța la Spitalul de Urgență Reșița de la o clinică privată, unde făcuse prima ședință de terpie hiperbară. Diagnostul medicilor a fost unul extrem de grav, iar starea lui s-a degradat rapid după ce a fost internat la terapie intensivă. 

Ultima persoană care l-a auzit a fost Constantin Gușman, impresarul său, care a dezvăluit public cum a decurs ultimul dialog pe care l-a avut cu regretatul interpret de muzică populară. Iată ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian. 

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Constantin Gușman, ultimul care l-a auzit pe Petrică Mîțu Stoian. Ce i-a spus regretatul artist: „A  zis că stai linișit că n-am mare lucru”

După ce s-a vindecat de COVID-19, Petrică Mîțu Stoian a mers la o clinică privată din Caraș Severin, acolo unde a început un tratament de recuperare post-COVID, făcând ședințe de terapie hiperbară.

După prima ședință, însă, a început să se simtă rău și să tușească cu sânge, așa că a chemat ambulanța care l-a transportat sâmbătă dimineața, 6 noiembrie, la Spitalul de Urgență Reșița. 

Starea sa de sănătate părea că se îmbunătățește, Constantin Gușman, impresarul său, s-a auzit cu el la telefon, iar veștile primite chiar de la Petrică Mîțu Stoian păreau îmbucurătoare. Este ultimul om cu care regretatul artist a vorbit!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

„L-am sunat și am vorbit cu el, a zis că stai linișit că n-am mare lucru, că m-a stabilizat și mă duc înapoi. L-am sunat pe la 10 și ceva și mi-a zis că sunt cu domnul medic”,  a dezvăluit Constantin Gușman. 

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Pe la 13:00 și m-a sunat nepotul lui să-mi zică că e rău și că l-au dus la reanimare”

Totuși, lucrurile nu s-au îndreptat către mai bine. La câteva ore după ce au vorbit la telefon, artistului i s-a făcut rău și a fost dus pe secția de reanimare. Impresarul său a aflat veștile de la nepotul lui Petrică Mîțu Stoian și a venit de urgență la spital. Era ora 14:30, iar la acel moment, regratatul solist era intubat. Medicii s-au luptat să-i salveze viața, însă, conform declarațiilor lor, acesta a suferit o insuficiență de organe și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Petrică Mîțu Stoian a fost declarat decedat în jurul orei 21:00. 

Citeste si: Motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață fulgerător, la 61 de ani! Ce au descoperit medicii legiști

”Pe la 13:00 și m-a sunat nepotul lui să-mi zică că e rău și că l-au dus la reanimare, eu am ajuns la 14:30, era intubat, era anesteziat și nu am mai putut să vorbesc cu el nimic”, a mai spus Constantin Gușam, impresarul său.

Citeste si: S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Procurorii s-au autosesizat

 Procurorii au dechis un dosar penal și anchetează cazul morții interpretului de muzică populară. În aceste momente se așteaptă rezultatul autopsiei acestuia, pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza morții. Oamenii legii suspectează că moartea lui Petrică Mîțu Stoian ar fi putut fi cauzată de ședințele de terapie hiperbară, căci alți trei pacienți ar fi avut probleme în urma acestora. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fotografie foarte rară cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. Ea se va ocupa de înmormântarea regretatului artist

Promisiunea pe care Petrică Mîțu Stoian i-a făcut-o băiatului său de suflet, înainte să moară: ”A sperat ca Alin să-i ducă cântecul mai departe”

Cum ar fi vrut Petrică Mîțu Stoian să fie înmormântarea lui. Și-a cântat sfârșitul într-o melodie: ”Jucați, lume, chiuiți, pe mine mă pomeniți”

Horoscop 5 Decembrie 2021: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Se dau bani în plus la salariu! Ministrul de Finanțe tocmai a făcut anunțul. Cine va primi banii

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Atenție, nu dăruiți aceste lucruri de Moș Nicolae. Aduc ghinion!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies