Ultimele fotografii cu Ovidiu Danci înainte să moară! La 39 de ani, era măcinat de boală și arăta complet schimbat

Ovidiu Danci a murit la doar 39 de ani, măcinat de o boală gravă, leucemie.

Autor: M.B.

In articol:

Dansatorul Ovidiu Danci a murit la doar 39 de ani. Dansatorul suferea de o boală gravă, leucemie, și luptase cu toate puterile cu boala, încercând totodată să-și păstreze zâmbetul pe buze și optimismul. Ovidiu Danci a murit după ce fusese internat la Spitalul județean de Urgență Bistrița joia trecută.

De vineri era la secție de Terapie intensivă, iar în ultimele zile starea lui s-a agravat și, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Fondatorul școlii care îi poartă numele a fost alături de schipa lui până aproape de sfârștiul vieții. abia pe data de 4 iunie a declarat că se retrage din cauza problemelor de sănătate.

„Eu, Ovidiu Danci, de azi, ma retrag de la scoala de balet din cauza gravelor probleme de sanatate!
Noua directoare a școlii este Laura Boldor în care am încredere maxima și îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, nu a fost puțin!  Vă multumesc!”, este mesajul pe care Ovidiu Danci l-a publicat pe pagina de Facebook a Școlii de Balet Ovidiu Danci din Bistrița, pe data de 4 iunie, cu nici două săptămâni înainte de a se stinge din viață. Sute de oameni i-au trasnis atunci measje de încurajare, însătătoșire grabnică și cu toții așteptau ca Ovidiu Danci să învingă boala și să se întoarcă acolo unde îi era locul, în sala de dans, alături de elevii care îi aduceau zâmbetul pe buze.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Jador, prima apariție după ce a fost luat la bătaie în Mamaia. Ce spune despre agresori: „Am fost atacați de...”

Ovidiu Danci era complet schimbat înainte de a muri

Ovidiu Danci a murit la doar 39 de ani, lăsând în urma lui sute de apropiați, cunoscuți și rude care îl plâng. Nu renunțase la luptă nici când boala se agravase, ci și-a păstrat optimismul și zâmbetul până în ultima clipă.

„O cafea bună poate să-ți însenineze ziua, este important sp trăiești în prezent”, este mesajul pe care dansatorul Ovidiu Danci l-a publicat pe pagina lui de Facebook pe data de 27 mai, cu trei săptămâni înainte de a muri.

Artistul era complet transformat de suferința prin care trecea, dar avea încă puterea de a se bucura de lucrurile mărunte.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bulgăroaica sexy a lui Costi Ioniță a fost umilită de iubitul boxer! Blonda Andreea a fost înșelată, trădată și făcută de rușine în fața rudelor!

Andreea Antonescu și Traian Spak se reîmpacă? Bomba primăverii în showbiz

Adevărul despre bătaia încasată de Jador și Mario Fresh la Mamaia! De la ce a pornit conflictul! ”Totul a început, de fapt, cu o seară înainte” EXCLUSIV

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de împăcare?

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies