Ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte de a intra în comă! Nimic nu prevestea nenorocirea!

Au apărut ultimele imagini cu Mihai Constantinescu înainte ca artistul să intre în comă. Înainte de stopul cardio-respirator, cântărețul a apărut la TV alături de Simona Secrier.

Autor: A.I.

In articol:

Mihai Constantinescu a participat, înainte de nenorocire, la emisiunea „Drag de România mea”, transmisă pe TVR2 și prezentată de Fuego, fiind însoțit de Simona Secrier.

Artistul a fost foarte binedispus, zâmbind în permanență și cântând, alături de Simona Secrier.

Nimic nu avea să prevestească ceea ce a urmat.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Monica Pop l-a vizitat pe Mihai Constantinescu la spital. Care este starea artistului

Monica Pop l-a vizitat pe îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu, aflat în comă, la spital. Cunoscutul medic a mărturisit că artistul este foarte bine îngrijit.

Monica Pop a dezvăluit pe Facebook care este starea lui Mihai Constantinescu, având, totodată, un mesaj foarte dur pentru cei care lansează diverse ipoteze legate de artist.

"Bolile și dramele vedetelor folosite josnic de unii speculanti din presa de scandal care fac de rușine media! Pt că li se permite! De ce?
MIHAI CONSTANTINESCU în prim plan!

P.S.:NU am spus nimic de starea medicalâ, decit că e stabil si că luptă, dar aberatiile unora din media continuă (adâugat azi, joi 11iulie, după ce am vâzut).Nemernici!

Am fost ieri la Floreasca sâ-l vâd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienti. Curat, mirosea frumos deși sînt bolnavi grav, cîtiva in comâ. Bine ingrijiti, muncâ "la galere"! Medici și personal foarte competenti si dedicati. Fac tot ce este posibil.

Uneori, e, alteori... Dar nu abandonează nici atunci cînd consideră că șansele sînt minime!
Prietenul Mihai, stabil.Eforturi intense. El luptă, alâturi de colegii mei.
Medicii nu au fâcut nici un fel de anunțuri, nu credeti in fabulatiile unor "știriști* de proastă calitate care inventeazâ tot felul de lucruri apocaliptice pt publicitate si fac astfel de rușine breasla lor. Jos, foarte jos! Nu le pasă cît râu fac! Nu se gîndesc că ar putea fi si ei sau apropiatii lor în aceeași situatie! Boala nu alege si nu e normal sâ folosească nenorocirile oamenilor pt a aduce publicitate!!!
Medicii își fac datoria cu prisosințâ.
Si atit! Sper să se audă si sâ se ia mâsuri impotriva șacalilor care nu fac decit să aducâ râu și întuneric in sufletul naivilor care îi cred. Tot mai putini, sper!", a scris cunoscutul medic pe Facebook.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Pop l-a vizitat pe Mihai Constantinescu la spital! Care este, de fapt, starea artistului. Celebrul medic, extrem de revoltată

Dezvăluiri exclusive despre starea lui Mihai Constantinescu! Ce se întâmplă, acum, la spital, cu artistul EXCLUSIV

Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”

Horoscop Zilnic Vineri 23 Aprilie 2021: Ziua aceasta vine cu energie pozitivă, realizări și bucurii

Liviu Dragnea face mişcarea momentului! Ce a păţit în puşcărie? A depus plângere

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies