Vedete

Ultimele informaţii despre Florin Busuioc! De ce au luat decizia medicii să îl externeze EXCLUSIV

În acest moment, vedeta este în afara oricărui pericol

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

După mai bine de o săptămână de stat prin spitale, Florin Busuioc va pleca acasă! În aceste momente, starea lui este una stabilă şi nu mai este cazul ca el să fie sub atenţie medicală!

Actorul a suferit un infarct miocardic, în timpul unui spectacol la Craiova, marţea trecută, şi a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală imediată pentru a i se salva viaţa. Un medic rezident de la spitalul din oraş i-a implantat un stent, apoi, bărbatul a fost ţinut sub observaţie timp de câteva ore.(intră să vezi de ce medicament va fi dependent Florin Busuioc toată viaţa)

După operaţie şi la indicaţiile personalului abilitat, Florin Busuioc a fost adus la Bucureşti cu un elicopter şi băgat la Terapie Intensivă la Spitalul C.C. Iliescu din Capitală pentru a fi stabilizat complet! ”Bărbatul a fost îngrijit corespunzător si totul este acum spre bine. Însa, va trebui să ţină cont de câteva lucruri importante, în caz contrar, riscă un nou infarct”, au dezvăluit persoane de la faţa locului!

Florin Busuioc va fi externat! ”Nu mai este cazul să rămână în spital”

În aceste momente, omul de televiziune este destul de bine fizic, dar va trebui să asculte cu sfinţenie sfatul medicilor pentru a nu risca un nou infarct! ”El va lua toată viaţa de acum înainte un medicament de coagularea sângelui destul de puternic. Acesta îl va obliga să renunţe la ţigări şi la alcool. Însă, fără pastila asta minune, arterele ar fi afectate”, au povestit aceleaşi surse, care au mai specificat şi faptul că Florin Busuioc va fi externat în doar câteva ore. ”Nu mai este cazul să rămână în spital. S-a luat decizia ca pacientul să fie lăsat să plece, cu condiţia de a nu mai face efort în următoarele săptămâni”.
 

Galerie foto  Urmatorul articol