Ultimul mesaj al colegului lui Tătărușanu, transmis din avionul dispărut: "Nu știu dacă mă vor găsi"

Emiliano Sala a transmis mai multe mesaje din avion, înainte ca aeronava să dispară. Mesajele sunt cutremurătoare. În ultimul dintre ele, Emiliano Sala mărturisea că nu știe dacă va fi găsit.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„Salut, frații mei, ce faceți zăpăciților?”, și-a început jucătorul seria de mesaje audio, după care a continuat:

„Frate, sunt mort. Am fost aici la Nantes și am făcut lucruri, lucruri, lucruri și nu se mai terminau, nu se mai terminau.

Sunt aici, într-un avion, care pare că vrea să se prăbușească, să se facă bucățele și merg la Cardiff pentru că mâine încep antrenamentele cu noua echipă.

Voi ce mai faceți fraților, totul bine?”, transmitea Emiliano Sala din avion.

Ultimul mesaj al lui Emiliano Sala

Lucrurile în aer s-au înrăutățit, iar ultimul mesaj al lui Emiliano Sala scotea la iveală faptul că problemele avionului erau grave.

„Dacă într-o oră jumătate nu aveți vești de la mine, nu știu dacă trimit pe cineva să mă caute pentru că nu știu dacă mă vor găsi, dar știți... Tată, ce frică îmi e!”, a fost ultimul mesaj al lui Emiliano Sala.

Emiliano Sala luase avionul pentru a merge la echipa cu care tocmai semnase un contract, Cardiff City. Sala, coleg cu Tătărușanu la Nantes, se transferase la Cardiff City pentru 17 milioane de euro, după ce fusese golgheterul lui Nantes.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate