Stiri

Uluitor! Cum a păcălit moartea un copil de 8 ani

Un copil de 8 ani şi-a salvat viaţa după ce mama lui, aflată la volan, a leşinat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Uluitor! Cum a păcălit moartea un copil de 8 ani

El nu a stat mult pe gânduri şi a preluat controlul volanului. Mama lui conducea cu 100 km/h în momentul în care a leşinat.

Băiatul de 8 ani, pe numele său Ben Hedger, a realizat că singura şansă ca el şi mama lui să nu sufere un accident este să preia controlul volanului. El a reuşit în cele din urmă să oprească maşina.

După ce a oprit maşina, Ben Hedger i-a luat telefonul mamei sale şi a sunat imediat la urgenţă. Ulterior, o altă maşină, care se afla în spate, a oprit pentru a-i ajuta pe cei doi, informează hotnews.ro. Mama şi-a revenit după aproximativ 10 minute. Cei doi, mamă şi fiu, sunt acum în afara oricărui pericol.
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune