Uluitor! Cum arată Andreea Bălan la 13 zile de la naștere!

Andreea Bălan a slăbit uluitor după naștere. Dacă nu ai ști, nu te-ai gândit că a născut cu mai puțin de două săptămâni înainte.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"13 zile de la nastere...
+ burtica cu o zi inainte de nastere 🤰(ultima burtica 😔)
Daca va intrebati cum de am slabit asa repede, s-a intamplat deoarece 4 zile la terapie intensiva si in salon, am “mancat” numai perfuzii + ca am purtat si centura. 
Acum iau multe vitamine (+ antibiotic si injectii cu Clexan) ca sa ma recuperez si sa am energie", a postat Andreea Balan pe Facebook.

După ce a fost întrebată de câțiva internauți de ce nu se vede cicatricea de la cezariană, soțul artistei a postat un comentariu ironic, prin care le-a dat peste nas cârcotașilor.

"Handreea Balan eu kre k minti. Tu ai avut mama surogat. Nu se poate sa arati asa bine dupa 13 zile... Burta e facuta in fotoshoooop. Eu kre ca chiar niki nu ecsisti. Iesti o huolograma...", a scris George Burcea. 

Andreea Bălan a suferit un stop cardiac în timpul nașterii

Andreea Bălan s-a luptat cu moartea după naștere, așa cum ea însăși a recunoscut.

„Nu-mi aduc nimic aminte de tot ce s-a întâmplat înainte, cum am ajuns la maternitate, cum m-am schimbat în cămaşă, cum s-a făcut un EKG la inimă şi cum mă îndreptam spre sala de naşteri. Dar am filmările pe telefon. Dar mă uit ca la un film.” a povestit Andreea Bălan pentru o emisiune TV.

Ce a pățit Andreea după ce a ajuns acasă

Din fericire, ambele fetițe sunt bine, iar vedeta se recupereză. Peste numai câteva săptămâni, aceasta va susține și primul concert.

„Mi s-a spus că au scos fetiţa. Ce frumoasă e...Nu-mi aduc aminte. Am şi pupat-o... Și m-au intubat...M-au deschis din nou şi au curăţat tot...terapie intensivă. Cred că cel mai greu i-au fost lui George... Eram sedată...când mi-am revenit eram aşa, uau ce tare am scăpat de moarte. Cer că cel mai greu îi este partenerului de viaţă să te vadă aşa...să te vadă intubată...să nu știi ce se întâmplă, cum o îngrijesc.

Asta i-a fost cel mai greu. Și ce a simţit el...şi atunci am plâns două trei ore (...) Nu ţin minte când m-a vizitat mama. Am dat interviu pentru voi, de pe patul de spital...Când am venit de două ori chiar, nu imi aduc aminte (...).

Nu realizam, ştii embolia amniotică 1 la 80000. Wow, ce tare, mie intotdeauna mi-a plăcut să fiu specială. Și abia apoi am realizat, după ce am citit, după ce mi-au explicat (...) Treptat m-a izbit realitatea, şi cel mai mult când am ajuns acasă pe opt martie...şi când mi-am văzut copiii. Când am văzut-o pe Ella, mi-a fost dor de ea ...am inceput să plâng încontinuu.” a mai spus Andreea Bălan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: