Un actor celebru, dezvăluire intimă incendiară: "Petrecerile de swingeri mi-au salvat căsnicia"

Thomas Middleditch a dezvăluit că salvarea căsniciei sale a fost faptul că el și soția sa au început să frecventeze petreceri de swingeri.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Cei doi erau pe punctul de a divorța atunci când au început să facă acest lucru.

"Nu ştiu cât de multe pot povesti întrucât nu doresc să o supăr pe soţia mea, Mollie. După ce m-am căsătorit i-am spus că va fi nevoie să ne situam în afara tradiţiilor din punct de vedere sexual. Spre fericirea mea, în loc să mă înjure a fost de acord să găsim o soluţie. Să fiu sincer, swinging-ul ne-a salvat căsnicia. Avem aşteptări diferite, dar este mai bine să vorbeşti constant despre asta decât să te simţi neînţeles şi să simţi nevoia să te ascunzi. Mă consider un pervers, dar o iubesc pe Mollie aşa cum nu am iubit pe nimeni altcineva", a dezvăluit Thomas Middleditch pentru Mirror.

Thomas Middleditch este cunoscut pentru rolul din serialul de comedie "Silicon Valley". El și Mollie Gates s-au căsătorit în anul 2015, iar la scurt timp de la mariaj actorul i-a dezvăluit soției sale că simte nevoia să întrețină relații sexuale și cu alte femei. Surprinzător, aceasta nu a fost deranjată de mărturisirea lui și a venit cu o rezolvare perfectă a situației: petrecerile de swingeri. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate