Un cunoscut actor român a povestit întâlnirea șoc cu ursul: ”Mi-a sărit în cale dihania!” FOTO

Bogdan Talașman, actor la Teatrul Mic, a avut parte de surpriza vieții lui în timpul unei plimbări cu bicicleta: s-a întâlnit cu ursul.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Bogdan Talașman, actor la Teatrul Mic, a avut parte de surpriza vieții lui în timpul unei plimbări cu bicicleta: s-a întâlnit cu ursul. Iată cum a povestit întâmplarea Bogdan, stârnind amuzamentul amicilor virtuali. 

”Practic cum mergeam eu cu bicicleta în urcare, liniștit, frumos, așezat în șa, aferent, corespunzător, pac, mi-a sărit în cale dihania!
Băi, nu, nu m-am speriat, normal!
Mi-a sărit lanțu decât! Decât lanțu.. Și pe urmă când să plec, am op-servat o chestiune destul de rar întâlnită la biciclete.. practic s-a inmuiat pedala! Că eu dădeam, da dădeam în gol, așa!
Și pe urmă am folost Zewa deluxe, din aia bună în patru straturi!
Și asta a fost tot! Gata!”, a scris actorul Bogdan Talașman pe contul său de Facebook, postând și două fotografii cu ursul. 

Citeste si: Fiul lui Florin Busuioc a fost părăsit de iubită! Busu Jr s-a dus singur în vacanţă!

Citeste si: Florin Busuioc, despre fiul pe care l-a părăsit când avea numai o lună: „Mi-am lăsat familia și nu regret...”

În noiembrie anul trecut, actorul Florin Busuioc a suferit un atac de cord în culisele teatrului din Craiova, fiind salvat, până la apariţia medicilor, de intervenţia promptă a colegului Bogdan Talaşman, care l-a resuscitat. ”S-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care mi-a făcut resuscitare, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, care a preluat toată treaba. După aceea am fost dus la spital şi a fost bine”, a povestit atunci Busu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate