Un adolescent a fost omorât în bătaie şi îngropat într-o râpă! Cum s-a dat de gol criminalul, tată a trei copii

L-a bătut până la moarte pentru că i-ar fi jefuit și ars magazinul. Este răzbunarea cumplită a unui bărbat care a ucis un adolescent și l-a îngropat într-o râpă. Criminalul, care este tatăl a trei copii, și-a recunoscut fapta abia după ce a fost prins cu minciuna la testul poligraf.

Autor: M.B.

Un bărbat de 39 de ani, cu o viață așezată, împlinit și fericit, alături de soție și de cei trei copii ai lui- așa apare Dan M. în pozele de pe rețelele de socializare. Dar a fost suficient un moment de furie oarbă pentru ca bărbatul să se transforme din omul de treabă și muncitor pe care-l știau vecinii în criminalul care a ucis și a îngropat la marginea satului un adolescent de 14 ani.

Motivul? Petrișor, băiatul omorât, i-ar fi spart și incendiat magazinul, împreună cu alți doi prieteni. Bărbatul a filmat urmările focului și a postat atunci imaginile pe internet.

Au fost și oameni care l-au îndemnat să-și facă dreptate, ceea ce până la urmă s-a întâmplat. Acum, bărbatul și-a recunoscut crima, dar abia după ce a fost supus detectorului de minciuni.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.roPovestea omorului, spusă de criminal anchetatorilor șocați până și ei, este cumplită. Timp de trei luni, seară de seară, viitorul criminal s-a dus în satul vecin, unde erau suspecții. În cele din urmă, pe 23 februarie, l-a convins pe Petrișor să-i arate pe unde a fost cu prietenii lui în seara în care i-au distrus munca și agoniseala.
Cei doi au pornit la drum, băiatul pe bicicletă, iar criminalul pe lângă el, pe jos.
La un moment, au intrat într-o pădure.

Acolo, emoționat, tânărul ar fi început să se bâlbâie și să încurce poveștile, iar bărbatul a fost convins că-l minte și parcă un văl negru i s-a lăsat pe ochi. A decis că e momentul să se răzbune.

A luat o bâtă din pădure și a început să-i aplice mai multe lovituri peste corp, autorul susține că i-a aplicat mai mult de 100 de lovituri în opinia lui.

După care nici nu i-a mai păsat de soarta adolescentului pe care tocmai îl stâlcise în bătaie. A revenit abia spre seară, ca să vadă dacă mai e acolo. L-a găsit fără suflare.

Anchetatorii spun că a folosit chiar bicicleta băiatului ca să-i transporte trupul, pe care l-a acoperit cu pământ și frunze după ce l-a aruncat, că să nu fie văzut de nimeni.

Oamenii din trei sate împrejur sunt în stare de șoc.

Nu se așteptau să fie vecini cu un criminal.

Dacă va fi găsit vinovat de către judecători, Dan Mâcnea va sta după gratii pentru următorii 25 de ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Rădulescu a început o campanie pe Instagram! „Să învățăm o dată pentru totdeauna cum se stă civilizat...”

Cristina ICH, amendată de Mărțișor! Tânăra mămică a avut parte de o surpriză neplăcută

Alex Velea are grijă de femeile din viața lui! Cum au fost surprinși artistul și mama Antoniei

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies