Un adolescent de 14 ani din Botoșani a fost găsit leșinat, la calculator, lângă tastatură! Ce făcuse băiatul

Momente grele într-o familie din Botoșani. Un băiat de 14 ani a fost găsit leșinat, lângă calculator. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit în stare de inconștiență, după ce a stat mai bine de șase ore în fața calculatorului. Tânărul s-a jucat încontinuu pe calculator, nu s-a hrănit și nici nu s-a hidratat, de aceea a avut o stare de leșin. Doctorii i-au recomandat acestuia repaus timp de câteva zile.

Citeste si: Soția milionarului austriac a RUPT TĂCEREA! Ce spune despre sinucidere femeia care îi va moșteni toată averea?

Citeste si: Mirela ”Dracu’ pe uscat”, femeia de 45 de ani cu sânii uriași, aventură periculoasă: ”Au venit să mă omoare”

Citeste si: Roxana e istorie! Andy vrea să facă un cuplu cu Lavinia! "Îmi place de tine, ești frumușel/ Și tu ești frumoasă"

”Avea o stare de epuizare, în primul rând. Fiind luat de val de jocul de la calculator, nu s-a alimentat şi nu s-a hidratat. Ei devin mai astenici şi probabil i s-a făcut rău.", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: