Un adolescent din Iași și-a ucis tatăl din greșeală! Tânărul de 18 ani i-a înfipt un cuțit în picior și i-a secționat artera femurală

Un tânăr din Iași și-a înjunghiat tatăl din greșeală, în picior. Din păcate, bărbatul a murit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un adolescent din Iași și-a ucis tatăl din greșeală! Tânărul de 18 ani i-a înfipt un cuțit în picior și i-a secționat artera femurală


In articol:

Valentin Paraschiv, în vârstă de 18 ani, și-a ucis tatăl din greșeală. Vineri, în jurul orei 16:30, a sunat la 112 și a cerut ajutor, spunând că și-a omorât tatăl. Medicii sosiți la fața locului l-au resuscitat pe bărbat timp de aproximativ 45 de minute înainte de a declara decesul.

Între Valentin Paraschi și tatăl lui, care avea un comportament violent atunci când consuma băuturi alcoolice, a izbucnit un scandal monstru. Atunci, bărbatul a mers la bucătărie, a pus mâna pe un cuțit și și-a amenințat fiul cu moartea. Tânărul de 18 de ani a încercat să îi ia arma tatălui și, din greșeală, l-a înjunghiat în picior. Radu Paraschiv s-a ridicat de pe pat și și-a scos cuțitul înfipt în picior și a început să sângereze abundent. Lama îi secționase artera femurală, unul dintre cele mai importante vase de sânge din corp, relatează BZI.

Citeste si: Narcisa Guță, mesaj pentru Viorel al Vulpiței! "Cel mai frumos bărbat"

Adolescentul din Iași care și-a ucis tatăl din greșeală, apărat de familie

Nici anchetatorii și nici familia lui Valentin Paraschiv nu cred că băiatul a vrut să-și ucidă tatăl.

„Între tată și fiu ar fi izbucnit un conflict spontan. La un momet dat, victima a pus mâna pe un cuțit și l-ar fi amenințat pe fiul său. Cel din urmă ar fi încercat să-l deposedeze și s-a ajuns într-un final la înjunghiere. Deocamdată, tânărul este cercetat în stare de libertate. Urmează să se stabilească dacă se face sau nu vinovat de moartea bărbatului”, a precizat o sursă din cadrul anchetei, pentru BZI.

Alina Apostol, primarul comunei Ciortești, este de partea tânărului. „Este o tragedie. Familia este liniștită, nu au fost probleme. Cu siguranță tânărul nu a vrut să se ajungă aici. A fost vorba despre autoapărare. Noi sperăm să nu fie pus sub acuzare și să-i fie distrusă viața. Toată comunitatea este alături de el, de sora și de mama lui”, a declarat ea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate