Un arădean a ieșit pe străzi să facă live după ora 22:00! Ce a trăit, l-a îngrozit! ”Fraților, vă rog, nu mai ieșiți din casă”!

Mihai, un tânăr din Arad, a vrut să râdă de autorități și să ignore ordonanțele militare, însă lucrurile s-au întors împotriva lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Mihai E, un tânăr din Arad, a devenit viral pe conturile de socializare după ce două nopți la rând a ieșit în oraș și a făcut live din centrul orașului, în ciuda ordonanțelor militare și a pericolului de a se îmbolnăvi.

A luat două amenzi în două seri

Bărbatul s-a ales cu două amenzi, ba chiar s-a filmat și lângă mașina poliției, însă ce l-a determinat să termine cu această joacă a fost o discuție cu un om al legii. Acesta ar fi izbucnit în lacrimi, la secția de poliție și i-ar fi povestit situația disperată din spitalul din Arad. Live-urile bărbatului au fost urmărite de mii de persoane în timp real.

După această discuție, tânărul teribilist a anunțat public faptul că nu va mai ieși din casă.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

”Plângea polițistul când mi-a povestit ce e în spitale”

”Când să mă dau jos de pe bicicletă, după ce mi-au închis live-ul, unul în spatele meu... o sărit pe mine... Om de la armată...pe mine călare, pe bicicletă. ”Vii cu mine, la poliție”... Aoleu, acum am pățit-o.

Când m-au băgat în postul de poliție, erau 7-8 de la armată și polițiști. Or zis: ”mă, tu nu ești normal, mă, copile. Aseară ți-am dat un avertisment, ce să-ți mai fac acum?”, mi-o zis. Transpirațiile m-au luat acolo...

Citeste si: Carantina coronavirus. Politist local din Mures, injurat si snopit in bataie de un barbat care nu avea la el declaratia pe propria raspundere

Citeste si: Ludovic Orban, declarații despre achiziţia de echipamente pentru protecţie: "Au existat contracte care nu au putut fi onorate"

Citeste si: Coronavirus. Situaţia pandemiei covid-19 în lume: Peste un miliard de oameni îndemnaţi să se izoleze

Băi, fraților, să știi că am ajuns la concluzia că, haz de necaz, glume-neglume, când mi-or spus aia ce se întâmplă în lume... mi-o venit să plâng.E teroare în spitalele din România. Și la noi în Arad. Mi-au spus polițiștii că acolo sunt doctorițele care plâng prin saloane că le e frică. Și e plin de oameni, îs bolnavi.

Aseară am făcut glume, acum nu mai e de glumit. Fraților, trebuie să stăm în casă. Ne place, nu ne place. trebuie să stăm în casă... Unul dintre polițiști a început să plângă. Pe ei nu-i lasă în spital. E plin de oameni bolnavi și nu știu cât mai au de trăit. Mi-au spus: ”Mor oameni și tu faci live! Ce exemplu iau copiii de la tine, mă?”... Bă, mi-a picat fața jos... Aș fi vrut să dau timpul înapoi... Vă spun: nu mai ieșiți din casă dacă nu aveți o urgență”, a povestit arădeanul într-un live pe contul lui de socializare.

Întreaga poveste o putei auzi aici din gura protagonistului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sărbătoare 9 martie. Cine au cei 40 de Mucenici și semnificația acestei sărbători

Coronavirus. Situaţia pandemiei covid-19 în lume: Peste un miliard de oameni îndemnaţi să se izoleze

Fotografiile facute intr-un autobuz din Buzau in plina pandemie de coronavirus: "Sa va fie rusine!"

Principalele 11 modificări din Ordonanţa de Urgenţă! Ce se întâmplă cu pensiile, jocurile de noroc, bugetarii şi taxa de poluare pentru autovehicule

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies