Un asistent din italia și-a ucis iubita medic, după ce l-ar fi infectat cu coronavirus! Anchetatorii au făcut o descoperire șocantă

Antonio De Pace, un asistent medical din italia, și-a ucis iubita medic, după ce ar fi fost infecta cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Antonio De Pace, un asistent medical în vârstă de 28 de ani, și-a ucis iubita. Italianul a sunat la Poliție și s-a autodenunțat după ce a omorât-o pe Lorena Quaranta, în vârstă de 27 de ani.

Asistentul din Italia și-a ucis iubita pentru că i-ar fi dat coronavirus

Antonio De Pace le-a spus anchetatorilor că motivul pentru care a ucis-o pe iubita lui, Lorena Quaranta, este că ea l-ar fi infectat cu coronavirus. Tânăra italiancă avea doar 27 de ani, era proaspăt medic și lupta în prima linie cu virusul care a ucis mide oameni în Italia.

Citeste si: Arde Europa în plină pandemie COVID-19! Marele pericol e la granița României. Gestul scandalizează EU și SUA

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: PSYCOVID-19, ”virusul mental” asociat coronavirusului! Peste 100 de psihologi din România intră în luptă! Anunț de ultim moment

Citeste si: SUA dețin dovada. Raportul care demonstrează cum a încercat China să ascundă efectele reale ale coronavirusului: „Au mințit pentru a proteja regimul”

După ce și-a ucis iubita, Antonio De Pace a încercat să se sinucidă. Cei care i-au salvat viața a fost chiar foștii colegi de la spital ai Lorenei.

„Am omorat-o pentru ca mi-a dat coronavirus”, le-a spus Antonio De Pace procurorilor.

Conform The Sun , și Lorena Quaranta și iubitul ei au fost testați pentru coronavirus și ambele rezultate au fost negative.

Urmatorul articol
Citește și:

Piețe goale, agricultorii rămân cu legumele în solar

De-a râsul-plânsul! La Iași se dezinfectează până și drumurile neasfaltate! Prima reacție a șefului Consiliului Județean: „Are efect și acolo”

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

Cat dureaza simptomele de Coronavirus si cand incetezi sa mai fii contagios?

Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, a ieșit din autoizolarea de la domiciliu: „Se ferește lumea de mine pe stradă! Când ies din bloc, vecinii...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies