Un asistent din italia și-a ucis iubita medic, după ce l-ar fi infectat cu coronavirus! Anchetatorii au făcut o descoperire șocantă

Antonio De Pace, un asistent medical din italia, și-a ucis iubita medic, după ce ar fi fost infecta cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Antonio De Pace, un asistent medical în vârstă de 28 de ani, și-a ucis iubita. Italianul a sunat la Poliție și s-a autodenunțat după ce a omorât-o pe Lorena Quaranta, în vârstă de 27 de ani.

Asistentul din Italia și-a ucis iubita pentru că i-ar fi dat coronavirus

Antonio De Pace le-a spus anchetatorilor că motivul pentru care a ucis-o pe iubita lui, Lorena Quaranta, este că ea l-ar fi infectat cu coronavirus. Tânăra italiancă avea doar 27 de ani, era proaspăt medic și lupta în prima linie cu virusul care a ucis mide oameni în Italia.

Citeste si: Arde Europa în plină pandemie COVID-19! Marele pericol e la granița României. Gestul scandalizează EU și SUA

Citeste si: PSYCOVID-19, ”virusul mental” asociat coronavirusului! Peste 100 de psihologi din România intră în luptă! Anunț de ultim moment

Citeste si: SUA dețin dovada. Raportul care demonstrează cum a încercat China să ascundă efectele reale ale coronavirusului: „Au mințit pentru a proteja regimul”

După ce și-a ucis iubita, Antonio De Pace a încercat să se sinucidă. Cei care i-au salvat viața a fost chiar foștii colegi de la spital ai Lorenei.

„Am omorat-o pentru ca mi-a dat coronavirus”, le-a spus Antonio De Pace procurorilor.

Conform The Sun , și Lorena Quaranta și iubitul ei au fost testați pentru coronavirus și ambele rezultate au fost negative.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate