Un băiat de opt ani este audiat în cazul Caracal. Ce legătură ar avea minorul cu Gheorghe Dincă

Un băiat de 8 ani este audiat în cazul Caracal. Posibilă legătură a minorului cu Gheorghe Dincă.

Un băiat de opt ani este audiat în cazul Caracal. Ce legătură ar avea minorul cu Gheorghe Dincă
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Miercuri, 28 aprilie, au fost audiați 8 martori în dosarul Caracal. Se pare că unul dintre aceștia este un băiat de doar 8 ani căruia Gheorghe Dincă i-ar fi dat telefonul de pe care a fost sunată mama Alexandrei Măceșanu la o zi după răpire. 

Băiat de 8 ani, audiat în cazul Caracal

Instanța a continuat audierea, miercuri, martorilor propuși de procurorii DIICOT în cazul Caracal. Se pare că unii dintre aceștia au fost aduși cu mandat, pentru că, în primă fază, au fost citați, dar nu s-au prezentat în instanță. 

Citeste si: Au trecut doi ani de la dispariția Luizei Melencu. Ce s-a întâmplat în ultimele orele cu tânara răpită de Gheorghe Dincă

Totodată, un băiat de doar opt ani a fost audiat. Se pare că acesta este tânărul căruia Gheorghe Dincă i-ar fi dat telefonul de pe care a sunat mama Alexandrei Măceșanu la o zi după răpire. Avocata familiei Melencu susține că minorul îl recunoaște pe criminal. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„Copilul a spus că Dincă a ieșit din Bănie și i-a lăsat o sacoșă cu un telefon. Totodată, copilul mai afirmă că Dincă avea mustață, însă toată lumea știe că nu avea. În același timp, îl recunoaște pe Dincă din boxă”, a spus Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu.

Un băiat de opt ani este audiat în cazul Caracal. Ce legătură ar avea minorul cu Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Avocata a cerut instanței să suspende audierea, întrucât aceste este minor și mama lui este și e audiată în dosar.

Astfel, judecătorul a stabilit ca la următoare înfățișare, să fie reaudiat în prezența unui psiholog, întrucât așa prevede protocolul. 

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."

De asemenea, Carmen Obîrșanu a mai cerut instanței să verifice apelurile video de pe telefonul Luiziei Melencu inclusiv după răpire. 

„Am făcut adresă oficială și mi-a venit, oficial, că pe listingul real se află apeluri video inițiate de pe telefonul Luizei, apeluri video care au fost șterse de anchetatori de pe listingul de la dosar.

Prin ștergerea acestor apeluri, ce probe au vrut să ascundă? Pentru că sunt sute de apeluri, chiar după răpire, pe un listing sunt cinci și pe altul sunt șase apeluri video” a precizat avocata.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Cumpănașu va fi executat silit de o vecină! Câți bani trebuie să-i plătească fostul candidat la președinție? EXCLUSIV

Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."

E halucinant ce s-a intamplat cu cămașa pe care a purtat-o Gheorghe Dinca în noaptea in care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu! Polițistii i-au spălat-o și i-au adus-o s-o poarte...

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies