Un băiețel de 3 ani din Vaslui, la un pas de tragedie. A fost găsit cu gâtul în gard

Un copil de 3 ani lăsat nesupravegheat se zbate acum între viață și moarte în urma unui accident domestic cumplit.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Accident cumplit într-o gospodărie din satul vasluian Rotari.
Un copil de 3 ani, lăsat nesupravegheat, se zbate acum între viață și moarte.
Lăsat afară să se joace singur în curte, băiețelul a fost găsit după 20 de minute de mama lui, în timp ce stătea agățat de un gard, cu gâtul într-o sfoară, potrivit vremeanoua.ro.
Femeia l-a scos imediat de acolo și a chemat un vecin cu mașina sdirect la Centrul Medical de Permenanță din comuna Puiești.
Alți vecini au sunat la 112 și imediat, o ambulanță cu medic de la Substația Bârlad a SAJ Vaslui a plecat spre comuna Puiești.

Citeste si: Medicii avertizeaza: “In caz de AVC, nu stati acasa! 1 minut pierdut inseamna 2 milioane de neuroni pierduti!” 

 

Medicii de pe ambulanță au găsit copilul în stop cardio-respirator

fara descriere

Cadrele medicale de pe ambulanță au început imediat manevrele de resuscitare, după ce minorul a intrase deja în stop cardio-respirator.
După 5 minute, inima copilului a repornit.

Citeste si: Decizie de ultimă oră a judecătorilor în cazul lui Mario Iorgulescu

 
A fost solicitat un elicopter SMURD la Puiești, iar elicopterul, care se îndrepta la un alt caz din Bacău, aflându-se chiar deasupra Puieștiului, a preluat imediat copilul și l-a transportat la Iași, la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria”.
În aceste momente starea copilului este foarte gravă, iar starea lui neurologică ar putea fi compromisă, din cauza timpului prea mare în care acesta a stat fără oxigen.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate