Un băiețel de opt ani a fost operat după ce a stat nouă ore cu genunchii pe grăunțe, drept pedeapsă

Un băiețel de opt ani a fost supus mai multor pedepse de mama și tatăl lui vitreg, una dintre ele fiind să stea cu genunchii pe grăunțe.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Sergey Kazakov și Alina Yumashevaau, doi părinți din Rusia, au hotărât să îl pedepsească pe copilul de opt ani, după ce a venit târziu acasă. Cei doi au recunoscut cu seninătate în fața presei că obișnuiau să îl pedepsească pe copil și că pedeapsa cu grăunțele au găsit0o pe internet. Mai mult, mama copilului a declarat că a fost de acord cu ideea de a-l pune pe copil să stea îngenunchiat timp de nouă ore și că atestat pe propria piele înainte, fără a simți durere.

Citeste si: Reacția emoționantă a unui bebeluș când își vede tatăl prima oara. I-a recunoscut vocea!

Citeste si: De la filme pentru copii, la filme pentru adulți. O fostă actriță Disney s-a făcut starletă porno: "E ceva ce trebuie să fac și îmi și place"

Citeste si: Andra și Cătălin Măruță s-au luat la ceartă în public. Ce s-a întâmplat între cei doi

Un băiețel de opt ani a fost operat după ce a stat nouă ore cu genunchii pe grăunțe, drept pedeapsă

O fotografie cu genunchii răniși a fost dată publicității. Semințele care au provocat rana au fost îndepărtate chirurgical sub anestezie generală la un spital din Omsk, informează Daily Mail.

fara descriere

Surse din anchetă au declarat că băiatul de opt ani a fost bătut de tatăl vitreg în timp ce stătea pe genunchi și nu s-a lăsat înduioșat de plânsetele copilului. Totuși anchetatorii au recuperat mai multe videoclipuri șterse care au fost depistate pe telefonul său mobil.

Chinul la care a fost supus băiatul a ieșit la iveală când acesta a fugit de acasă. El a rugat o vecină să-i vină în ajutor. Aceasta a chemat medicii din cauza rănilor oribile provocate de nouă ore de stat în genunchi. Din genunchii băiatului curgea sânge.

fara descriere

Tatăl vitreg, un antreprenor în programarea calculatoarelor și mama copilului se confruntă acum cu un proces. Cuplul este cercetat pentru tortură, care a provocat daune sănătății băiatului. În plus sunt acuzați că i-au aplicat o pedeapsă improprie băiatului. Bărbatul a fost reținut în arest și așteaptă după gratii cercetarea penală.

Băiatul a ieșit după o lună din spital și a fost dat în grija mamei. Acesta a cerut să fie dat în plasament unei familii bune. Diriginta copilului spune că băiatul era strălucitor la învățătură. Ea crede că el a fost prea speriat ca să se plângă de tratamentul care îi era aplicat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate