Un bărbat a fost dat dispărut în Neamț după ce a coborât dintr-o mașină funerară și s-a rătăcit

Un bărbat a pus autoritățile pe jar. A coborât dintr-o mașină funerară și nu s-a mai întors.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bărbat de 78 de ani a pus autoritățile pe jar. Bătrânul a coborât dintr-o mașină funerară în zona localității Trifești din județul Neamț și nu s-a mai întors.

Bărbatul este originar din Iași și, potrivit unor surse locale, plecase din Arad și se îndrepta spre Iași pentru a duce înapoi acasă trupul neînsuflețit al fiului său. La un moment dat, când șoferul mașinii a realizat că trecuse foarte mult timp de când pasagerul coborâse din mașină, s-a speriat și a sunat la numărul de urgență 112 pentru a-i anunța dispariția.

Citeste si: O prezentatoare de televiziune din România și-a îngropat soțul de ziua ei! Primea zeci de mesaje de „La mulți ani” în timp ce îl conducea pe ultimul drum

Citeste si: Andreea Oprică de la Puterea Dragostei a sărit la bătaie la Mariana! De la ce a pornit cel mai mare scandal din acest sezon

Citeste si: Prima reacţie a Silviei Chifiriuc, soţia lui Petre Roman, după despărțirea Oanei Roman! Cele două nu au fost niciodată apropiate!

Bărbatul a fost găsit în câteva ore 

„La fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman care au procedat la căutarea bărbatului. După aproximativ patru ore de căutări, acesta a fost găsit în apropiere de Halta Trifești, într-o zonă cu vegetație abundentă, fiind incoerent în vorbire și având o stare de hipotermie”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Bărbatul de 78 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD. I-au fost acordate îngrijiri medicale și, ulterior, el s-a întors la familie.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate