Un bărbat din Dorohoi a ajuns în stare gravă la spital! Ce a putut să își facă singur acasă, după ce s-a rănit în zona genitală

Medicii din Dorohoi au rămas fără cuvinte atunci când la spital a venit un pacient care se rănise foarte grav în zona genitală.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Un bărbat din Dorohoi a reușit să îi șocheze pe medicii de la Spitalul Dorohoi, atunci când au aflat de ce a fost în stare.

Individul în vârstă de 63 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a încercat să se trateze singur acasă.

Acesta a reușit să își mutileze singur organele genitale și, în loc să meargă de urgență la spital, a crezut că poate să se facă bine singur.

Citeste si: Andreea Marin, gest frumos pentru fiica ei! ”Și-a dorit”

Citeste si: Medicii, vești cumplite despre starea lui Mihai Constantinescu: „ E în stare vegetativă”

Citeste si: România nu scapă de ploi, vijelii și grindină. Cod galben de vreme rea în următoarele ore

Duminică dimineață, bărbatul a mers la cimitir, acolo unde a curățat un mormânt. Într-un moment de neatenție, bărbatul a căzut și s-a lovit într-un gard de fier. O țăpușă a reușit să îl rănească destul de adâns în zona genitală, lângă testicule. A început să sângereze abundent, însă bărbatul a mers acasă și a început să se trateze singur.

Ce le-a spus bărbatul medicilor, la spital

Cu ajutorul unui ac și a aței de cusut pe care le avea în casă, bărbatul s-a operat singur, fără să folosească ceva pe post de anestezie. A reușit să facă șapte copci, însă starea i s-a agravat în numai câteva ore și a ajuns de urgență la spital, unde medicii au avut parte de o mare surpriză.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru în şoc hemoragic şi cu tensiune mică. A fost stabilizat, după care direcţionat către UPU Mavromati pentru consult de specialitate şi internare”, a precizat un medic din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe Dorohoi.

Acolo, medicii au aflat și de ce a recurs la acest gest, pacientul spunând că așa a impus situația.

După ce a fost tratat, bărbatul se află în afara oricărui pericol.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate