Un bărbat internat în spitalul COVID din Grădişte face dezvăluiri cutremurătoare: „E aproape un loc de exterminare”

Un bărbat în vârstă de 48 de ani susține că a văzut moartea cu ochii în spitalul COVID din Grădişte.

coronavirus
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a povestit pentru un post de televiziune cum a reușit să fugă din spitalul COVID din Grădişte. El susține că a fost supus unor chinuri groaznice și nu își mai aduce aminte foarte multe pasaje din perioada în care a fost internat și asta doar din cauza sedativelor.

Bărbatul descrie acel loc ca pe un loc de exterminare. „E aproape un loc de exterminare, as putea spune”, a mărturist acesta.

Fostul pacient a mărturisit că era legat de patul de spital și i se dădeau sedative foarte puternice. În momentul în care încerca să facă vreo mișcare, nu dura mult și i se administra un alt sedativ. Bărbatul în vârstă de 48 de ani susține că a rămas și în prezent cu sechele. La trei luni după ce a fost externat, el apovestit că nu își simte mâinile și picioarele cum trebuie din cauza sedativelor.

„Vreo doua zile am stat legat de maini si de picioare, sedat. Când m-am trezit, m-am trezit efectiv cu mâinile și picioarele amorțite. În momentul în care te-ai zbatut era greșeala vieții tale pentru că imediat veneau cu o seringă pregatită și o băgau în perfuzie”, a povestit bărbatul pentru un post de televiziune.

ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

coronavirus
Bărbatul susține că a fost legat puternic de pat în salonul spitalului [Sursa foto: Captura Video]

Bărbatul a reușit să fugă din spital după 28 de zile de calvar

Cele mai negre amintiri din perioada în care a fost inernat la spitalul COVID din Grădişte au fost momentele în care colegii săi de salon își dădeau duhul.

Bărbatul susține că pacienții de lângă el se stingeau pe rând, iar momentele au fost traumatizante. „Primul a fost mai șocant pentru mine, pentru că nu m-am asteptat. A zis să-l ajut puțin să se ridice si omul și-a dat duhul, efectiv”, a mai povestit bărbatul.

Citeste si: Pacienții îngheață de frig în secţia COVID-19 a Spitalului Municipal din Arad! Dezvăluiri cutremurătoare: „Stau într-o morgă”

Fostul pacient a reușit să fugă abia după 28 de zile de spitalizare. El a fost mutat de la ATI într-o secție normală, iar acela a fost momentul oportun să plece. După ce a părăsit spitalul, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost așteptat de mama lui într-un taxi. Atunci când l-a văzut, femeia l-a comparat cu victimele din lagărele de concentrare. „Când l-am văzut, am văzut filme d-astea cu Auschwitz: arăta mai rău. I-am zis: Doamne, Dumnezeule, dar tu arati groaznic, cum iti da drumul din spital? N-a zis nimic, hai ca nu mai pot”,  a declarat femeia.

coronavirus
La trei luni de la externare, bărbatul în vârstă de 48 de ani susține că nu își poate simți mâinile și picioarele [Sursa foto: Captura Video]

Cum explică medicii acuzațiile aduse de bărbat

Izodora Matei, medic ATI care l-a tratat pe bărbat, a negat toate acuzațiile aduse de fostul pacient. Cadrul medical a mărturisit că el nu a fost legat și a fost conștient și cooperant pe întreaga perioadă în care a fost inernat.

„Din ziua a treia de internare pe Terapie până la transfer a fost conştient şi cooperant, nu ar fi avut nimeni nici un motiv să îl lege. Iar acele vânătăi, acea sensilibilitate despre care vorbeşte, pun pe seama afectării neurologice, care există pe computer tomograf”, a explicat Izodora Matei, medic ATI, pentru un buletin de știri.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declarații de ultimă oră despre cele mai noi restricții impuse! Premierul Florin Cîțu: „A avut succes în alte țări”

Se prelungește starea de alertă! Circulația, restricționată după ora 22:00

Un nou caz șocant la ATI Mureș! Medic infectat cu coronavirus, mort în condiții greu de imaginat: "A fost legat de pat..."

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies