Un bărbat internat la Săpoca a fost găsit spânzurat în curtea spitalului, anul trecut! Familia e revoltată: „Asistentele nu știau nimic de el”

Neregulile de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca au început să iasă la iveală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Tragedia de la Săpoca a ajuns în primele pagini ale presei. Un bărbat internat la Spitalul de Psihiatrie a ucis cinci persoane și a rănit grav alte opt persoane. O anchetaă amănunțită a fost deschisă și au început să iasă la iveală mai multe nereguli.

Anul trecut, un bărbat internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca și-a pus capăt zilelor, chiar în curte. Ștefan Baciu fusese diagnosticat cu tulburare anxioasă și avea doar 46 de ani. Bărbatul s-a spânzurat în incinta spitalului, dar nimeni nu a observat până în momentul în care soția lui s-a panicat pentru că el nu-i mai răspunea la telefon. La ore bune după ce se spânzurase, a fost găsit de către cei care ar fi trebui să se asigure că este bine.

Violeta, soția lui Ștefan spune că soțul ei era amuzant, glumea și nu se certau niciodată, doar că moartea surorii lui l-a afectat foarte mult. S-a lăsat copleșit de stres și a ajuns în pragul depresiei. Nu mai reușea să doarmă și făcea atacuri de panică, așa că a decis să meargă la medic, a povestit ea pentru Libertatea.

„A condus singur mașina până la spital, o mână o avea pe volan și cu cealaltă mă ținea de mână. S-a dus cu toată inima la spital, știa că se va face bine”, a declarat femeia.

Citeste si: Ioana Filimon s-a întors în România! Detalii șocante legate de coșmarul pe care l-a trăit în Turcia! Iubitul a ținut-o sechestrată o lună

fara descriere

Ștefan a dispărut din salon

Vineri, Violeta a vorbit pentru ultima dată cu soțul ei.

„Am vorbit pe la 18.30, dar l-am mai sunat o dată la vreo două ore după și nu mi-a răspuns. Am crezut că doarme și nu am vrut să-l trezesc. Dacă reușea să doarmă puțin, era o minune. Privind acum în urmă, regret că nu am insistat. Ăsta este cel mai mare regret pe care îl am”, spune Violeta Baciu.

Sâmbătă dimineață, femeia l-a sunat timp de trei ore pe soțul ei, până când a telefonat la spital: „Am sunat la poartă, paznicul s-a dus să întrebe asistentele și mi-au zis că nu știau nimic de el. Nu era în salon”.

Familia e revoltată, crede că de vină ar fi medicii care i-au schimbat tratamentul. “Dacă voia să facă asta, nu se ducea la spital, o făcea acasă. Eu cred că a fost ceva cu tratamentul. Nu ar fi trebuit să-i schimbe tratamentul”, susține Violeta.

sursa foto: Libertatea, Vlad Chirea

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate