Ioana Filimon s-a întors în România! Detalii șocante legate de coșmarul pe care l-a trăit în Turcia! Iubitul a ținut-o sechestrată o lună

Ioana Filimon nu mai este în Turcia, ci s-a întors acasă, lângă familia ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ioana Filimon a reușit să se întoarcă din Turcia, acolo unde se afla alături de iubitul ei care nu voia să o lase să se întoară în țară, relatează Spynews. Bărbatul este nimeni altul decât fostul iubit al cântăreței Oilia Bilionera. Cele două femei au vorbit într-o emisiune de televiziune despre el, dar nimeni nu se aștepta ca Miss România 2016 să ajungă să se cupleze pe el.

Dacă în imaginile publicate de Ioana Filimon pe rețele de socializare, relația dintre ea și noul iubit pare una desprinsă parcă din basme, apropiații spun că adevărul este cu totul altul.

Surse din apropierea Ioanei Filimon spun că iubitul milionar ar fi făcut o obsesie pentru ea. Timp de o lună, el a ținut-o sechestrată peste hotare și, la un moment dat, ar fi intervenit Poliția. Prietenii vedetei s-au alarmat și au sunat la oamenii legii, după ce au fost făcute eforturi uriașe. Acum, fosta Miss România se aflaă alătură de părinții ei, care au apelat la Ambasada României în Turcia pentru a-și aduce fiica acasă.

Citeste si: Iancu a fost omorât de un șofer care a adormit la volan. Organele lui au fost donate și au salvat mai multe vieți: "Așa ar fi vrut și el. Avea un suflet cald, era sensibil, empatic și altruist"

Citeste si: Mama bărbatului care a făcut masacrul din Săpoca, declarații halucinante: ”Băuse două guri de bere, vomita”

fara descriere

Adevărul despre imaginile publicate pe Instagram

Fotografiile de pe Instagram în care Ioana Filimon și iubitul ei sunt fericiți împreună ar fi mai vechi, au declarat apropiații ei pentru sursa mai sus citată. Bărbatul a făcut publice imaginile în care o cere de soție pe tânără pentru a da impresia că totul este perfect între ei. În realitate, ea nu mai vrea să audă de el și îl consideră periculos.

Ioana și-a închis contul de Instagram pentru a nu mai putea fi contactată de bărbatul pe care l-a iubit. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate