Un bărbat și o femeie din Botoșani, prinși făcând amor în public! Uite ce loc au putut să aleagă

Scene indecente au putut fi observate miercuri după amiază, în jurul orei 17:40.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Oamenii care locuiesc la blocurile din cartierul Primăverii au sunat la Poliție după ce au observat două persoane care se aflau în plin act sexual. Afară erau și foarte mulți copii care urmăreau cu maxim interes scenele desfășurate în fața lor.

O patrulă a Poliţiei Locale aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-a deplasat pe strada Primăverii nr. 7, unde locuitorii din zonă au sesizat situația atipică, scrie botosaneanul.ro.

Au descoperit doi oameni ai străzii, un bărbat şi o femeie care şi-au improvizat un adăpost şi au colectat mai multe lenjerii de pat, saltele, haine şi diferite materiale provenite de la platformele de gunoi.

La faţa locului poliţiştii locali au constatat că cele sesizate se confirmă, iar cele doua persoane fără adăpost au fost surprinse în ipostaze indecente, spre indignarea cetăţenilor care locuiesc în zona respectivă, dar şi a trecătorilor.

Cele două persoane fără adăpost au fost legitimate şi îndepărtate din zonă.

Șeful Poliției Locale a declarat că are o situație a oamenilor străzii din municipiul Botoșani, în jur de 50 la număr. Și că aceștia, devin din ce în ce mai agresivi pe zi ce trece, iar măsurile ce pot fi luate împotriva lor nu sunt tocmai multe.

„Două persoane, un el și o ea, se îmbrățișau în văzul lumii, pe Primăverii. Am mers acolo, am solicitat sprijinul Urban Serv, își făcuseră culcuș acolo și persoanele de la blocuri s-au plâns de faptul că, copiii lor asistă la astfel de scene. Pe cine să amendăm, pe insolvabili? Nu ai ce-i face, el este cetățean european. Până acum erau liniștiți, au devenit violenți, agresivi, cu un vocabular care… este rezultatul societății, toți ar trebui să intervenim cumva, a declarat Ioan Onuțu, director Poliția Locală.

 

Sursa foto: botosaneanul.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate