Un bebeluș de doar 3 luni a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost hrănit cu griș cu lapte

Un nou-născut a ajuns la spital după ce mama lui l-a hrănit necorespunzător.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Un bebeluș în vârstă de trei luni din localitatea Manoleasa, județul Botoșani, a ajuns la spital după ce mama lui l-a hrănit cu lapte cu griș. Tânăra mămică are doar 18 ani și locuiește cu bunica ei. Se pare că femeia care l-a adus pe lume pe bebeluș nu știa cum să aibă grijă de el și i-a dat acestuia o alimentație necorespunzătoare.

Dacă la naștere copilul avea 3,6 kilograme, trei luni mai târziu, când a ajuns la spital, micuțul cântărea cu 300 de grame mai puțin, după cum au constatat medicii care s-au ocupat de cazul lui.

„A fost dus la secția de Pediatrie a Spitalului Județean. Se pare că minorul s-a născut cu o greutate de 3,6 kilograme și după trei luni avea mai puțin decât cu cât s-a năascut. A fost ambulanța, l-a adus la Spitalul de copii, i-a asigurat monitorizarea pe timpul transportului”, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanță din Botoșani, Mihai Murariu.

Citeste si: Obsedat sexual la ștrand în Arad! „Ne filma părțile intime și se pipăia. Se uita și la copii, iar l-au baie l-au prins în timp ce...”

Ce se va întâmpla cu bebelușul

„Am dispus o anchetă. Din primele cercetări a rezultat faptul că acest copil, care are o mamă de 18 ani, a ajuns la spital în condiții grave de sănătate din cauza alimentației pe care au asigurat-o mama și bunica, în special, pentru că mama și copilul locuiesc la bunica maternă, în sensul că i-a dat unui copil de trei luni late cu griș. Copilul se pare că a făcut o indigestie”, a declarat Alexandru Valentin Colbu, director adjunct DGASPC Botoșani, confom hotnes.ro.

Bebelușul a rămas alături de mama lui, iar fata de doar 18 ani va merge la Centrul Micul Prinț, un centru maternal, unde va fi învățată să aibă grijă de bebeluș. Ea și-a manifestat dorința de a învăța să-l hrănească și să se comporte cu el.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate