Kostas Passaris, cel mai temut asasin din România, interviu incredibil din spatele gratiilor! Adevărul despre mama româncă și despre relația cu criminalii români! Transformarea uluitoare a ”Fiarei din Balcani”

Kostas Passaris, cel mai temut asasin aflat în închisoriule din România, a vorbit în premieră despre viața lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Kostas Passaris a acordat primul său interviu din penitencviarul de maximă siguranță Gherla, acolo unde ”Fiara din Balcani” își ispășește pedeapsa pentru un dublu asasinat de la o casă de schimb valutar din centrul Capitalei, în 2001. În Grecia a mai comis 5 omoruri și un total de 18 fapte penale iar autoritățile elene au cerut extrădarea acestuia. În România, el este condamnat la închisoare pe viață.

fara descriere

”Am crescut în Kallithea iar mama mea nu este româncă, așa cum s-a scris ci este din Brazilia. Tata a fost marinar, s-au întâlnit în timpul unei călătorii a tatălui meu, ea a rămas însărcinată iar tata a adus-o în Grecia. S-au căsătorit iar eu m-am născut”, a povestit Passaris pentru publicația elenă Prothotema.

Passaris nu a vrut să vorbească despre copilăria lui însă a recunoscut că a fost marcat de divorțul părinților lui. El a negat totuși că în adolescență a început să simtă ură față de polițiști.

Citeste si: Asasinul Kostas Passaris, injurat de un detinut, la penitenciarul Gherla! Reactia "Fiarei" i-a lasat muti si pe gardieni | EXCLUSIV

Citeste si: Criminalul care a ingrozit Romania, lovitura dura in puscarie! Konstantinos Passaris a implorat pentru mila, insa iata ce i-a facut judecatorul

Citeste si: Vi-l mai amintiti pe Konstantinos Passaris?! Fiorosul criminal este inchis in puscaria de la Gherla

Passaris: ”Nimeni nu visează în copilărie să devină ucigaș”

fara descriere

Fotografii: Prothotema

”Nimeni nu se naște nici sfânt și nici asasin. Aș spune despre mine că sunt sălbatic. Mi s-au întâmplat unele lucruri și oamenilor ca mine. Da, au dreptate cei care au spus despre mine acele lucruri. Nu am înțeles ce sunt valorile umane când am văzut oamenii ăia murind. M-am aflat atunci într-o anumită situație atunci. Dar nimeni nu se naște asasin și nici nu visează în copilărie să devină ucigaș”, a mai povestit Passaris.

 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate