Un concurent de la “Vrei să fii milionar?”, pus în încurcătură, de o întrebare legată de tenis

Un concurent de la “Vrei sa fii milionar?”, pus in incurcatura, in editia de luni a emisiunii: “Din ce erau facute corzile primelor palete de tenis, inventate in secolul al XV-lea?”

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

 

Luni, la ora 22:45, la Kanal D, Teo Trandafir strigă pentru a doua oară, în noul sezon al emisiunii, “Vrei să fii milionar?”. Concurenții sunt bine pregătiți, aceștia vin în platou pentru a-și testa cunoștințele de cultură generală și, implicit, pentru a-și încerca șansa de a câștiga marele premiu de 1 milion de lei.

Citeste si: Ana sau Simona? De cine îi place lui Rafaelo, cu adevărat! Concurentul a fost pus la colț: „Vreau o relație cu tine”

Citeste si: Cine este femeia care l-a insotit pe Ricardo la ''Teo Show''? Nimeni nu se astepta sa vina cu EA

Citeste si: Peripeţii în Istanbul pentru Andreea Mantea: a rămas fără cauciucuri! "Alergau nişte oameni după mine, ţipau, maşina se clătina"

“Din ce erau făcute corzile primelor palete de tenis, inventate în secolul al XV-lea?”, este una dintre întrebările la care trebuie să răspundă unul dintre concurenții din ediția difuzată luni, la ora 22:45. Tânărul este încercat de anumite trăiri, pe măsură ce acesta citește cele patru variante de răspuns, însă emoțiile sunt și mai mari, cu cât el așteaptă verdictul – răspunsul lui este cel corect sau nu.

fara descriere

Dacă a reușit să treacă mai departe, spre următorul prag al concursului, sau dacă răspunsul concurentului este greșit, veți putea afla urmărind ediția de luni “Vrei să fii milionar?”, difuzată la ora 22:45, la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate