Un copil cu dizabilități a văzut pentru prima dată marea! Reacția lui emoționantă: „Doamne, mami…”

Un copil cu dizabilități a avut o reacție emoționantă în momentul în care a văzut pentru prima dată marea. Povestea lui a devenit virală pe Instagram.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Copil cu dizabilități la mare
Un copil cu dizabilități a văzut pentru prima dată marea! [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]


In articol:

Pentru unii oameni lucrurile mici chiar contează! Este și cazul unui copil cu dizabilități care a venit pentru prima dată la mare. Copilul care stă în scaun cu rotile de mai mulți ani s-a bucurat enorm de fiecare briză a mării și de priveliștea minunată de la malul mării.

Citeste si: Pacient cu COVID-19, marcat de experința din spital. Prietenii nu îl credeau că trece printr-un calvar: „Mă întrebau dacă am luat bani să stau internat”

Reacția unui copil cu dizabilități care a văzut pentru prima dată marea, virală pe rețelele de socializare

Reacția emoționantă a copilului a fost văzută de o turistă aflată și ea la malul mării. Gesturile copilului au impresionat-o și a postat totul pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă”. Femeia a comparat reacția copilului aflat la nevoie cu reacția unui alt copil care îi cerea tatălui său bani să se plimbe cu sky-jet-ul.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Gest emoționant făcut de un bărbat, într-un mijloc de transport în comun din Cluj

„În fața mea, pe plajă, o familie cu un copil cu dizabilități… Puștiul vreo 12 ani, tot numai un zâmbet: – Doamne mami, cât îți mulțumesc pentru că m-ai adus la mare! Ce frumoase-s valurile! Cum adie vântul! Mama, uite ce frumoasă e marea! Mama, sunt așa fericit! Mama, ce fin e nisipul! Mama, marea e nemărginită! Mama, uite pescărușii! Tată, știu că te-am chinuit cu căruțul, când l-ai adus pe nisip.. dar doar atât te mai rog, taticutule…du-mă până la apă, să ating spună valurilor! Vreau să văd cum se simte spumă! Și apoi nu te mai deranjez, toată ziua!

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 22 - 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut

Puțin mai încolo, un alt puști, de vreo 14 ani, țipă la taică-su să-i dea bani să meargă a două oară pe ziua de azi cu sky-jet-ul…”, a scris Alexandra pe Facebook. 

 

 


Citește și:

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Cutremur, din nou! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit

Secretar de stat în Ministerul Economiei, implicat într-un accident rutier în Argeș. Imagini de la locul fața locului VIDEO

COVID-19. Numărul cazurilor noi de coronavirus, extrem de ridicat pentru o zi de weekend.  33 de oameni au murit în ultimele 24 de ore

Situație critică în Marea Britanie. Guvernul britanic ia în considerare o nouă izolare totală. „Trebuie să acționăm”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies