Un copil de 11 ani din Suceava a murit sub ochii mamei lui, după ce s-a înțepat la picior! Cum se apără medicii

Constantin Andrian Nimiţan a murit la vârsta de 11 ani. Băiețelul era din Suceava, iar familia lui este distrusă de durere.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Constantin Andrian Nimiţan, un copil de doar 11 ani din Suceava, și-a pierdut viața într-un mod înfiorător. Băiețelul se simțea extrem de rău și a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

În rumă cu câteva zile, copilul se lovise la joacă. Atunci, mama lui a mers cu el șla analize, iar medicii i-ar fi spus că poate pleca acasă. „Am fost cu băiatul la spital, i-au făcut analize şi au zis că nu are nimic. Mi-au dat o reţetă şi ne-au trimis acasă”, povesteşte Elena Nimiţan, conform ziardesuceava.ro.

Copilul a început să se simtă din ce în ce mai rău. Mama lui a chemat salvarea a doua zi, iar el a fost internat. Cadrele medicale și-au dat seamă că avea tetanos și la-u vaccinat, dar era deja prea târziu. Văzând că fiul ei pierde lupta cu moartea, Elena a cerut disperată ca fiul ei să fie salvat.

„M-au dat afară din spital”, a completat femeia, conform sursei mai sus citate.

Citeste si: Imagini șocante! O femeie a fost surprinsă în timp ce își abandona bebelușul în spatele unui magazin

Medicii dau vina pe mama copilului

Medicii spun că mama lui Constantin Adrian nu le-a spus acestora că el s-ar fi înțepat în talpa piciorului cu un cui, în urmă cu zece zile.

„Înţepătura din talpă era veche de 10 zile. Înţepătura era veche, nu a fost declarată niciodată, el a venit pentru altceva. Avea probleme respiratorii. El trebuia să fie vaccinat antitetanos la momentul înţepăturii sau cel târziu în 24 de ore. Evenimentul este nefericit, Doamne fereşte, e o tragedie, un copil să moară la 11 ani este dezastrul de pe lume. Trebuie să conştientizăm, dacă ne tăiem mergem la spital sau la medicul de familie. Eu consider că nu a fost vorba despre o neglijenţă a medicilor”, a explicat directorul medical Mircea Macovei.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate