Un copil de șase ani din Cluj și-a șocat colegii și educatoarea după ce a povestit cum părinții lui au comis o crimă

Un copil de șase ani din Cluj s-a dus la grădiniță și a povestit în detaliu cum părinții lui au comis o crimă odioasă chiar în curtea casei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Micuțul de șase ani a povestit cu nonșalanță cum părinții lui, ajutați de un alt cuplu au ucis pe un bărbat pe care l-au tranșat și l-au aruncat la câini. 

Citeste si: Cumnatul american al Anamariei Prodan şi-a aniversat ziua de naştere în Dubai! Vezi cum s-au distrat Anthony, Reghe şi Anamaria!

Citeste si: Dumnezeule! Un bebeluș a murit după ce a băut lapte praf

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: „Tată, mama a murit!” - sinuciderea din Bihor care a cutremurat țara! Bunica copiilor a apelat la preot, crezând că se află sub posesia unui demon!

Un copil de șase ani din Cluj și-a șocat colegii și educatoarea după ce a povestit cum părinții lui au comis o crimă

Crima s-a petrecut în localitatea Aluniș și cei doi bărbați care au participat la crimă l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele pe bărbat, în timp ce femeia a utilizat o bucată de lemn pentru a ucide victima. 

„Inculpații se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar I.L. a lovit la rândul său victima, fiind nemulțumit pentru că aceasta îi luase o vită cu mai mulți ani în urmă, animal pe care nu i-l mai restituise. Victimei i s-au aplicat lovituri inclusiv în timp ce era culcată pe pat și nu era capabilă în acele momente să se apere din cauza stării de ebrietate în care se afla. De asemenea, din probele administrate rezultă că victima a fost și proiectată în pereții imobilului, fiind lovită cu capul de pereți. După ce victima a fost astfel lovită, agresorii s-au culcat, a doua zi constatând că aceasta a decedat”, au susținut procurorii, conform Monitorul de Cluj.

Copilul de șase ani a mai spus că trupul bărbatului a fost tranșat cu o drujbă, iar organul genital și o mână au fost date câinelui Bobi. Restul trupului a fost pus într-o pătură și aruncat la 900 de metri de casă, în timp ce patul în care a zăcut victima a fost spălat. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate