Cumnatul american al Anamariei Prodan şi-a aniversat ziua de naştere în Dubai! Vezi cum s-au distrat Anthony, Reghe şi Anamaria!

Cumnatul american al Anamariei Prodan s-a distrat de minune în Dubai.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

fara descriere

Cumnatul american al Anamariei Prodan a primit un cadou neaşteptat de la soţia sa, Anca. Anthony Savelio, fost luptăror de jiu-jitsu, care are o fată cu sora Anamariei, a foist trimis în Dubai de ziua sa de naştere, călătoria fiind cadoul Ancăi. Aceasta, însă , a rămas în SUA, pentru că a avut mai multe tranzacţii de rezolvat în calitatea ei de agent imobiliar.

Citeste si: Anamaria Prodan, fotografiată la balcon într-o ținută sumară! Imaginile fierbinți cu cea mai sexy impresară l-au impresionat și pe Brancu

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Prodanca și Reghe în America! Ce spune impresara despre relația ei cu soțul ei! ”Trece timpul...”

Citeste si: Anamaria Prodan și-a vândut apartamentul pentru a achita o factură la telefon! Cum a reacționat Ionela Prodan

Cumnatul american al Anamariei Prodan s-a distrat de minune în Dubai. Anthony a fost la un meci al echipei lui Reghe

În Dubai, unde nu mai fusese niciodată, Anthony a fost găzduit de cumnaţii săi, Anamaria şi Reghe. Anthony a fost chiar la un meci al echipei antrenate de Reghe, susţinându-l pe acesta din tribună. A fost şi o petrecere data în cinstea lui Anthony, la care au mai participat băieţii lui Reghe, Bebeto şi Luca. (vezi dacă Ionela Prodan a colaborat cu Securitatea)

fara descriere

Cumnatul american al Anamariei Prodan s-a distrat de minune în Dubai: "Îţi mulţumesc din suflet pentru asta!" 

La final, americanul s-a arătat copleşit de experienţa din Emiratele Arabe Unite. “Iată aici câteva fotografii din călătoria mea în Dubai. A fost un cadou de ziua mea de naştere pe care mi l-a făcut frumoasa mea soţie, Anca. Eşti uimitoare, îţi mulţumesc din suflet pentru asta!”, a postat Savelio.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate