Un cunoscut actor mai are doar câteva zile de trăit: „Nu toată lumea are oportunitatea de a spune adio”

Un cunoscut actor a dezvăluit că mai are doar câteva zile de trăit și a decis să își ia adio de la prietenii săi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Vești îngrozitoare din partea actorului Michael Sleggs. Starul a dezvăluit că suferă de o boală în fază terminală. Potrivit acestuia, mai are puțin de trăit, așa că a decis să le împărtășească prietenilor săi virtuali și fanilor vestea teribilă.

Actorul, care a devenit cunoscut datorită rolului Michael „Slugs” Slugette în comedia BBC 3 „This Country”, a dezvăluit că zilele îi sunt numărate, așa că își va petrece ultimele zile din viață acasă, înconjurat de către cei dragi.

Bună prieteni, după cum mulți probabil știți am petrecut mult timp în spital în ultimele luni. Această ultimă dată mi s-a spus că ajung la sfârșit și nu rămân fără opțiuni așa că m-au trimis acasă în îngrijire paliativă pentru a-mi petrece ultimele zile acasă. Nu mi s-a spus exact cât mai am de trăit dar deteriorarea s-a produs rapid.

Am dormit mult și aproape am intrat în comă zilele trecute după ce am luat din greșeală o supradoză de morfină. Oricum, după cum vă imaginați acesta nu este modul ideal în care mi-am dorit să se întâmple lucrurile iar familia mea se luptă cu durerea.

Citeste si: Poveste emoționantă de viață care a făcut înconjurul lumii: s-a născut fără mâini, dar a devenit pilot!

Citeste si: Killer-ul din Timiș nu e la prima crimă! Informații bombă despre cel mai periculos urmărit general din România

Citeste si: S-a castigat marele premiu la Loto 6/49. Biletul norocos a costat doar 8,50 lei si a fost jucat la o agentie din Tecuci

Vreau doar să vă spun că îi iubesc pe toți cei care citesc acest status atât de mult, toți ați fost uimitori, buni, persoane cu suflet mare care mi-au atins viața în moduri atât de unice și incredibile. Îmi cer scuze că acest status este atât de mare dar nu toată lumea are oportunitatea de a spune adio, așa că suportați-mă.

Actorul i-a îndemnat pe fani să îi cunoască pe Iisus

Dacă vă întrebați de ce nu par speriat de această situație. Inițial am fost, dar, cum se întâmplă de obicei pe timp de criză, m-am întors la Dumnezeu și la credința creștină. Citesc zilnic Biblia, ascult cântece creștine și predici și mi-au schimbat total gândirea spre pace și recunoștință.

Băieți, indiferent de problemele medicale, am fost binecuvântat cu cea mai bună viață și cei mai buni prieteni și în afară de faptul că nu am urmat căile lui Dumnezeu mai devreme nu am niciun regret.

Dacă încă nu îl cunoașteți de Iisus, singura mea speranță este să ajungeți să Îl cunoașteți înainte să ajungeți în starea mea. Vă va zgudui lumea în cel mai bun mod posibil” a spus actorul pe social media, potrivit Unica.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate