Un cunoscut artist este în doliu! Și-a pierdut fiul în vârstă de trei ani

Un cunoscut artist este în doliu! Și-a pierdut fiul în vârstă de trei ani într-un mod greu de închipuit pentru orice părinte. Ce s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Un cunoscut artist trece prin cele mai grele clipe, după ce și-a pierdut fiul care avea numai trei anișori. Modul în care s-a stins micuțul este unul de-a dreptul îngrozitor.

Cântărețul de muzică country, Granger Smith, și soția lui, Amber, trec prin momente greu de imaginat. Fiul lor, River, în vârstă de numai 3 ani, a murit după ce s-a înecat în piscina familiei.

În ciuda faptului că medicii au încercat să îl resusciteze pe copil, nu au avut încotro decât să declara decesul copilului, totul în fața părinților disperați și neputincioși.

Citeste si: Georgiana este însărcinată! A făcut publică imaginea cu burtica de gravidă

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Moment de senzaţie la concertul lui Connect-R de la Sala Palatului! Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă Florin Salam

Citeste si: Horror! O turistă a vomitat sânge după ce a băut limonadă cu sifon în camera de hotel! Acolo au murit trei persoane

Potrivit primelor informații, copilul a intrat singur în piscină, într-un moment de neatenție.

Ce au decis părinții când au aflat vestea îngrozitoare

„Trebuie să dau vești pe care nici eu nu le pot crede încă. L-am pierdut pe fiul nostru cel mic, River Kelly Smith. În urma unui tragic accident și în ciuda eforturilor medicilor, a fost imposibil de readus la viață. Amber și cu mine am luat decizia să ne luăm rămas bun și să donăm organele astfel încât altor copii să le fie dată o a doua șansă la viață. Riv era special. Toți cei care l-au întâlnit au știut asta imediat.

Bucuria pe care a adus-o în viețile noastre nu poate fi exprimată în cuvinte, iar lumina lăsată de el în urmă va fi mereu în inimile noastre. Dacă există cuvinte pentru a spune mai mult, eu nu le pot găsi în acest moment” a spus acesta.

Fanii au considerat acest gest suprem minunat și l-au apreciat și mai mult, pentru că alți copii au putut fi astfel salvați.

Granger Smith și soția sa mai au doi copii, London, de 7 ani și Lincoln, de 5 ani, care la rândul lor sunt devastați pentru pierderea lui River.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate