Georgiana este însărcinată! A făcut publică imaginea cu burtica de gravidă

Este fericire mare în viața Georgianei de la MPFM. Va deveni mămică!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Fericire mare în familia unui show matrimonial cunoscut. Georgiana, care a fost în sezonul șase, este însărcinată. Soțul ei, Ali, deși îi declara iubirea lui Edith, a rămas alături de ea. După competiție, a plecat în Marea Britanie. Înainte, ea se angajaze la un local al unui stadion din Witton, Anglia, dar lucra și într-un club de noapte.

Mai mult decât atât, Georgiana se pregătește să devină mămică. Fotografia e făcută chiar în ziua în care s-a căsătorit cu partenerul ei.

Citeste si: Moment de senzaţie la concertul lui Connect-R de la Sala Palatului! Ce s-a întâmplat când a urcat pe scenă Florin Salam

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Faimosului Andrei Stoica după ce Ion Surdu şi Andreea Arsine au câştigat finala Exatlon

fara descriere

Citeste si: Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, din nou singur: „Mergi și lasă lumea...”

”Ce o fi acolo?”, a scris Georgiana în dreptul imaginii.

”Îți doresc tot binele din lume! Îți doresc o familie fericită și împlinită! Te pup și te îmbrătisez cu dor!!!💕 / Casă de piatră şi un bebe sănătos / Felicitări și casă de piatră, sarcină ușoară❤️ / Felicitări! 🎉🎉🎉 Sarcină ușoară, draga mea ❣️ ❣️ ❣️ Casă de piatră! 🎂", i-au scris oamenii Georgianei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate