Un cunoscut cântăreț din România este în stare de șoc după ce ANAF i-a verificat firma fulgerător. "Am crezut că mor”

Cântărețul și producătorul de emisiuni TV, Marius Baldovin, a trecut prin momente grele în urmă cu câteva zile

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Șoc pentru Marius Baldovin la începutul acestei săptămâni! Cântărețul și realizatorul de emisiuni din Tîrgu Jiu a avut marea surpriză de a fi "vizitat" de reprezentanții ANAF, care doreau să facă o verificare amănunțită a firmei pe care acesta o deține.

"Am fost reclamat de cineva că ar există nereguli în compania mea. De aceea, mi-a venit și controlul pe cap. Timp de trei ore, au căutat oamenii ăia să vadă dacă am făcut vreo nenorocire în contabilitate. Mi-au cerut chitanțe, acte, tot! Am crezut că mor! După ce că eram eu amărât că a plecat de pe această lume unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei, Nicu Maharu, am mai trecut și prin chinul asta. Din fericire, totul este OK, fiindcă eu sunt foarte corect în contabilitate", a declarat Baldovin, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Florin Pastramă, momente incendiare cu Brigitte Năstase: „Vrei să mă mulgi?”

Citeste si: Prima reacție a Ioanei Tamaș, după ce sportivul Gabriel Tamaș a fost arestat în Israel

Citeste si: Video halucinant cu starețul de la Mănăstirea Cotmeanca! Bărbatul amenință enoriașii și îi pune să se sinucidă

fara descriere

Marius Baldovin a intrat în vizorul ANAF! ”Dacă am să cad, nu am să rămân jos”

Faptul că Marius Baldovin a intrat în vizorul ANAF fără să fi fost  anunțat l-a determinat pe cântăreț să facă o afirmație dură la adresa celor care îi doresc, așa cum spune el, răul în lumea artistică. ”Dușmanii mei, voi cei care nu aveți loc de mine și va împiedicați de mine, niciodată nu o să ajungeți nici la degetul meu mic. Poate, pe unii dintre voi v-am crescut, iar alții ați mâncat și voi o pâine după mine și acum voi sunteți cei care faceți figuri. Însă, am un mesaj pentru cei care nu are loc de mine! Orice aș face, întotdeauna voi fi în regulă cu tot și niciodată, dacă am să cad, nu am să rămân jos,  am să mă ridic și am să merg mai departe, nu voi fi un laș care se ascunde după degete. Aviz frustratilor care nu au loc de mine și de afacerile mele legale ....ci nu ilegale cum le fac alții”, a spus supărat Baldovin!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate