Un cunoscut regizor român a zburat la Londra cu două vedete autohtone: ”La business class era Delia Matache şi cel ce zâmbeşte sau râde..parcă Smiley!”

Regizorul Laurenţiu Damian a povestit cum a zburat la Londra cu Delia şi cu Smiley.

Autor: Petru Luca

Cunoscutul profesor şi regizor Laurenţiu Damian (62 de ani) a povestit câteva dintre întâmplările trăite de el în timpul zborurilor spre diverse locaţii, amintindu-şi că recent s-a intersectat cu două nume mari din muzica românească. 

”Acum am fost la Londra, să arăt un film de-al meu, tot cu economic class.

Cu Nuţu( Cărmăzan) şi filmul lui, cu Manuela Cernat şi istoria filmului românesc... şi ei tot economici ca şi mine. La Business class era Delia Matache şi cel ce zâmbeşte, sau râde...parcă Smiley, acolo stăteau ei, dar nu le-au dat pijamale, că era un drum doar de aproape 3 ore. Poţi dormi pe fotoliu la business şi în picioare la economic”, a povestit cu umor Damian. 
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

După ce s-a tot spus că ar fi însărcinată, Delia a apărut aşa, luni dimineaţă. Reacţia fanilor ei

Delia vrea o fetiţă! Anunţul făcut chiar acum de mama ei

Sumele fabuloase pe care le-au încasat Iulia Vântur, Andra, Delia, Loredana sau Carla's Dreams la Cerbul de Aur! Au luat zeci de mii de euro fiecare

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Germania declară "război" Ungariei! Toate tunurile pe Orbán

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies