Un elev din Pitești, gest emoționant pentru colegii lui. Copilul și-a rugat învățătoarea să nu le mai dea teme

Un copil, preocupat de fericirea lui, dar și a colegilor de clasă, și-a rugat învățătoarea să renunțe la temele pentru acasă.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Un elev din Pitești, gest emoționant pentru colegii lui
Un elev din Pitești, gest emoționant pentru colegii lui[Sursa foto: Facebook]


In articol:

Un elev din Pitești a ajuns exemplu pe internet, după ce și-a rugat învățătoarea, printr-o solicitare scrisă, să nu le mai dea teme pentru acasă vineri, pentru că acest lucru i-ar face fericiți.

Cadrul didactic a rămas impresionat de gestul copilului. Așadar, învățătoarea din Pitești i-a aprobat „solicitarea” și a postat întreaga poveste pe Facebook. Femeia i-a promis elevului că se va ține de promisiune și că-i va aproba solicitarea,  „cel puțin pentru vinerea asta”.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Elevul, erou pentru colegii lui

Mesajul copilului a fost foarte apreciat și a devenit viral, după ce dascălul a ales să-l facă public pe rețeaua de socializare.

 „Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan G., vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, a fost solicitarea micuțului.

Solicitarea elevului din Pitești
Solicitarea elevului din Pitești[Sursa foto: Facebook]

Se aprobă! Motivarea este FOARTE TARE!”, a fost răspunsul învățătoarei Danei Tufeanu pentru elevul ei, Ștefan, cel care a scris mesajul.

De altfel, învățătoarea scrie că ea își încurajează elevii să își spună opinia, de fiecare dată când vor ceva. Cadrul didactic a mai precizat că în această săptămână va respecta rugămintea elevului, care s-a gândit atât la fericirea lui, cât și la cea a colegilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

CTP, reacție vehementă după ce un profesor și-a încurajat elevii să nu poarte măști: „L-aș trimite la cimitir să sape gropile celor uciși de COVID-19”

VIDEO Gestul revoltător al unui profesor din Oradea. Bărbatul îndeamnă elevii să nu poarte masca de protecție:„Jos botnița la copii!”

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Adina, ”păpușa de la Glina”, pleacă la Dubai! A devenit model internațional dar locuiește tot lângă groapa de gunoi

O fetiță de doar un an, ucisă de propria mamă! Într-un moment de neatenție, femeia a călcat-o cu mașina: „Pur și simplu nu am văzut-o”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies