Un fost fotbalist international socheaza, de Craciun: "Vreau sa ma sinucid. Simt ca nu mai am pentru ce sa traiesc"

Fostul mare internaţional englez Kenny Sansom (58 de ani) se confruntă din nou cu mari probleme din cauza alcoolului, informeaza Daily Mirror.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Kenny Sansom, un fost mare jucator de fotbal, a cazut in patima alcoolului si asta i-a distrus viata. Barbatul sustine ca doarme pe unde apuca, familia nu vrea sa mai auda de el si petrece sarbatorile singur.
Fost milionar, Kenny Sansom a ajuns sa traiasca dintr-o pensie de 600 de lire care nu ii ajunge. Din cauza bauturii si a jocurilor de noroc, fostul jucator de fotbal a pierdut toata averea agonisita.
"Am pierdut totul. Familia, casele mele şi totul din cauza băuturii şi a jocurilor de noroc. Ştiu că băutura îmi face rău, dar cred că jocurile de noroc sunt şi mai rele. Acum 10 zile eram în câştig cu 1400 de lire, dar i-am pierdut pe toţi într-o oră jucând ruletă. Singurul lucru care m-a oprit să nu pierd tot ce aveam e că ştiam că trebuie să mai păstrez ceva pentru a cumpăra vin. Am băut trei sticle ca să trec peste supărare.fara descriere
Sunt în cel mai negru moment al existenţei mele. Niciodată nu am fost atât de jos... Vreau să mă sinucid. Simt că nu mai am pentru ce să mai trăiesc. Vreau să-mi uit viaţa pentru că nu îi mai pot face faţă. Dacă aş putea să închei totul acum, aş face-o!
Ştiu că ceea ce spun va răni multe persoane, dar trebuie să o spun şi să fiu sincer. Nu m-am mai spălat pe dinţi de peste o săptămână. Nu ştiu dacă e depresie sau altceva. Sunt într-o stare în care ştiu că bautura mă va omorî, dar nu mă gândesc că mă voi opri. Nu vreau să mă opresc, ăsta e adevărul.
Beau patru sticle de vin pe zi. Acum beau ceva mai tare pentru că am nevoie de asta ca să îi simt efectul... Ştiu că am o problemă imensă, dar iubesc băutura. Mă face să mă simt mai bine. Când beau nu trebuie să-mi mai fac griji pentru viaţa mea. În trecut am rezistat 6 luni fără să beau, dar nu cred că o mai pot face din nou.
Acest Crăciun e primul pe care îl voi petrece singur. Voi sta aici şi voi bea. Am pierdut totul. Familia, casele mele şi totul din cauza băuturii şi a jocurilor de noroc. Ştiu că mi-am dezamăgit copiii şi doar când mă gândesc la asta îmi vine să plâng în hohote ", spune extrem de sincer Sansom.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate